Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az, hogy a mell mennyire...

Az, hogy a mell mennyire nyúlik meg szoptatás alatt, függ attól, hogy medig szoptat az illető?

Figyelt kérdés
Itt pl. arra gondolok, hogy ha vk 1 évig szoptat, annak kevésbé nyúlik-e meg a melle, mint annak, aki 1,5 évig? Vagy itt már az elején kialakul, amikor elkezd termelődni a tej és eléri a maximumát a szoptatás első hónapjaiban?
2010. szept. 27. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Nem függ össze a szoptatás ideje és a mell megnyúlása. Én a 3 nagyot 2-2 évig szoptattam, most a kicsi 2 éves és még szopik, 6 hónapig csak anyatejet kaptak... a mellem nem lóg, nem lett üres zacskó hatású, igaz, eredetileg kis mellekkel kezdtem az elején, azóta kb 2 számot nőttek, teltebbek lettek a melleim. Az, hogy milyenek lesznek terhesség és szoptatás után a géneken múlik, hogy milyen alkatot örököltél. Nézz körül! sok nő még nem is szült vagy csupán néhány napig, hétig szoptatott, mégis megereszkedtek, ellapultak a mellei.
2010. szept. 27. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Én az 1.lányomat fél évig szoptattam, megereszkedtek a melleim kissé.

2.lányom most 3 hónapos, már pár hét után úgy vettem észre sokkal nyúltabbak, rossz rájuk nézni.

Ráadásul a kisasszony előszeretettel tépi (nem tudom miért, sokszor feszeng szopizás közben, nem jön a tej rendesen, vagy a hasa fájhat nem tudom). Szoktam mondani a férjemnek,ha bokáig érnek majd a melleim, a kislányát hibáztassa:)

2010. szept. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!