Szoptatás érgörccsel.Van kiút,vagy hónapokig szenvedni fogok?
Egy hónapos a babám,igény szerint szoptatom.Kb egy hete kezdődött a pokoljáráson,iazonyatosan fáj mindkét mellbimbóm szoptatás közben és két szoptatás között is.Ezenkívül viszket,ég,nyilal a mellem és az izmaim is fájnak.A védőnö szerint érgörcs,azt tanácsolta,hogy szedjek fájdalomcsillapítót.
Szeretnék szoptatási tanácsadótól is segítséget kérni mert őszintén szólva annyira fáj non-stop (éjszaka sem tudok tőle aludni) hogy azon gondolkozom,feladom.Pedig nagyon szeretnék szoptatni de ezen az áron nem.Belebolondulni nem akarok.
Volt valaki hasonló helyzetben?Van erre megoldás?A védőnö szerint ügyes a babám,szerinte nem a mellretétellel van a gond.
Elkezdtem magnerotot szedni,hátha,meg melegítem a melleimet amikor tudom de eddig semmi nem hozott enyhülést.Konkrétan sikítva sirva szoptatok és rettegek,hogy mindjárt megint kel a baba és enni akar.Szörnyen megkeseríti ez a mindennapokat.
Pl. én! Köszönöm! Bal mellemet érinti. Iszonyatosan fáj, szúr, ég érintésre is. Én is azon gondolkodtam, könnyebb lenne tápszerezni már. Közben meg tudom, hogy a babának a szopi a legjobb. Szenvedek, de megpróbálok kitartani.
Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!