Nem nagyon sok a cicizés?
Figyelt kérdés
8 hós lesz a lányom,6 hónapos kora óta hozzátáplálok,nehezen megy,pl:nem eszi a krumplit a répát.inkább mindig cicizne!próbáljam elvenni tőle,vagy ez még belefér?nem baj ha nem eszik sokat a bébi/itthon főzött ételekből?még nem eszik meg egy üveggel!:-( 8300g2010. szept. 26. 22:49
1/5 anonim válasza:
Nem! Ő tudja, mennyire van szüksége.:)
2/5 anonim válasza:
sokak szerint jó a babáknak, hogyha sokáig tudnak az igazi, hamisítatlan anyatejjel ellenni. Persze, át kell szoktatni, de a magánvéleményem az, hogy amíg a természet adja az anyukának, h legyen teje, addig a babának jó, ha kapja. Am ha nem eszik sokat, nem gond, csak kell egy folyamatos fejlődés.
3/5 anonim válasza:
7 hónapos a kisfiam, nálunk ugyanez van, bár végülis ti egy hónappal előbbre vagytok, de nekem azt mondta a dokinőnk, meg a védőnő is, hogy ezzel semmi gond, fejlődik a kicsi, úgyhogy nem kell erőltetni, nem vagyunk elmaradva. Anyatejet csak most kaphat, minden mást meg ehet egy életen át, nem igy van? Egyébként az én kisfiam 8 kg. Úgyhogy biztos elég neki a tejci.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Az én babám addig fejlődött rendesen, míg kizárólag anyatejet kapott.
No comment
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 8 hónapos a kisfiam,és még mindig szopizik.Persze kapja már a bébiételeket is.Lehet még teljesen kielégíti a szükségleteit az anyatej.Ha már nem lesz neki elég,hidd el el fogja fogadni a másfasjta ételt is.Próbálj neki sütőtök,őszibarackpürét adni.Nekünk bevált.
Nekem is csak nagyon ritkán eszi meg a teljes üveget.Általában a felét eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!