Közel 2 hónapos a babám. Már a 2. éjjelt szinte végig alussza. Eszik este 8 körül, majd hajnali 4 tájékán ébred meg. Hagyjam, vagy keltsem föl?
Szia!
Az én lánykám most 11 hetes,ő is este 8 körül eszik,aztán alszik hajnalig.
én nem keltem fel,már próbáltam,de nagyon nyűgös lett utánna,így én hagyom aludni."sajna" fel kell kelni fejni,mert nekem is megtelik a tejcsárda,de addig jó,míg van mit fejni! :))
De ha gondolod,próbáld ki,hogy ébreszted,hátha a te babád jól reagál rá.
Boldog karácsonyt nektek!
Remélem, tudod, mennyire szerencsés vagy!!!
Tejed is van bőven, gyermeked is jóalvó :).
Igazi áldás!
Majd kitapasztalod, ki kell-e fejned, vagy sem. Szerintem, ha nem feszül és nem fáj a melled, nem létfontosságú fejned. Viszont szerintem ne keltsd fel a babát, hadd aludjon, ha éhes lesz, jelezni fog.
Boldog karácsonyt!
Én manóm 6 hetes lesz holnap, és hasonló a helyzet. Én úgy csinálom, hogy mielőtt lefekszek aludni alaposan kifejem mind a 2 cicimet, így reggelre nem olyan vészes a helyzet.
Szerintem ha alszik nem kell kelteni, örülj neki, hogy te is tudsz pihenni. Nem kell félni, nem fog álmában "éhen halni". Amikor Ő éhes úgyis jelezni fogja.
Lehet, ha most keltegeted, akkor sokáig nem fog éjszaka aludni, mert megszokja és ez lesz neki a természetes.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!