Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Neo Citran-t ihatok?

Neo Citran-t ihatok?

Figyelt kérdés

Az van ráírva, hogy szoptatás alatt nem ajánlott, de az a baj, hogy a homeopátiás Oscillococcinum-tól nem javulok. Orrfolyás, torokfályás, köhögés már napok óta. Az a baj, hogy a babám is elkapta, ő kapott antibiotikumot, mert lázas is volt.

Én már nem tudom mit vehetek be?

2010. szept. 26. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
én is bevettem, szoptatás után, mert nem javultam......
2010. szept. 26. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pár napja kifejezetten a nőgyógyászom ajánlotta a szülésznő egyetértésével.Bármikor szülhetek és nagyon megfáztam.kaptam még lándzsás útifű szirupot köhögésre és ez a kettő (plusz egy kis inhaláló bigyó, tudod az a gyógyszertári amit szippantgatsz) tökéletes volt.esetleg negro még fájós torokra.1 nap alatt helyrejöttem.

40+2 hetes kismama

2010. szept. 26. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
1. ja nekem is volt egy durva megfázásom az utolsó két hétben és akkor is bevettem, a gyógyszerész mondta, h már nem árthat. A torokfájásra nagyon jó a méz, nálam csodákat szokott tenni, ill a fokhagyma!
2010. szept. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!