Miért csinálja? Csak tartja a mellem a szajaban?..
Figyelt kérdés
Már kezd elmenni az agyam,ettol hogy q 3 hetes gyerek csak tartja a mellem a szajaban,mar jollakott 100szor is,de nem lehet lerakni. Emelygek mar a szoptatastol,szedulok, hiaba fekszek es nem engedi el, mar nem eszik..,csak tepi neha a bimbom,rugdos,tol a labaval,es max cumizik rajta..es mar unom nagyon. Cumit egyszeruen nem birom a szajaba rakni..annyira irritalo erzes mar ez ..eddig majdnem mindig elaludt ilyenkor mar,hajnalig..mar nem birom...levegot se kap ha elalszok..mert elnyomom,es el fogok aludni mert nem birok fellenni,faj mindenem..miert csinalja ezt?2022. júl. 25. 21:44
1/11 anonim válasza:
Komfort szopás. Így tart magához közel, megnyugtatja.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom..de ezidaig le tudtam tenni az agyaba,es alszik is ott hajnalig..most meg nem lehet kivenni a szajabol.
2022. júl. 25. 21:59
3/11 A kérdező kommentje:
Csak igy kenyelmetlen..hajnalban szoktam magam mellett hagyni elalszunk,de szeretnek nelkule is aludni, nem megmeredve. Egesz nap is sokat szopik nagyon,ennyit tud pihenni a bimbom,meg nem erzem igy hogy termelodik eleg tej.
2022. júl. 25. 22:00
4/11 anonim válasza:
Növekedési ugrás miatt szerintem.
5/11 anonim válasza:
3 hetes növekedési ugrás. Olvass utána.
6/11 anonim válasza:
Mi pont a 3 hetes növekedési ugrásnál döntöttünk úgy, hogy bérelünk egy babaöblöt, így. velünk van, de mindenki kényelmesen alszik. 3 hetes koráig tök jókat aludt, aztán viszont elaludt, de amint megébredt és rájött, hogy egyedül van a szobájában, rögtön sírt, így eljutottunk odáig, hogy éjszaka 10 percenként kezdtük újra a szoptatást/altatást a szobájában görnyedve, átmászkálva hozzá. Teljesen kimerültem. Amióta mellettem van éjjel, simán le tudom tenni. Picike még, neki is meg kell szoknia, hogy már nem vagytok egyben. Igényli a közelséged, emiatt ne haragudj rá.
7/11 anonim válasza:
A növekedési ugrás jellemzője, hogy "nem lakik jól", állandóan éhes, ezért tép és nyugtalan evés után a melleden. Nem jön már belőle semmi, de még enne. Pont azzal termelődik neki a röbb tej, ha minél többet mellen van ilyenkor, vagy a közvetlen közeledben. Pár nap és rendeződik.
8/11 anonim válasza:
Nincs valaki, aki besegítene neked néha? Kicsit kétségbeejtő, ahogy írsz, nemhiszem, hogy minden rendben van.
9/11 A kérdező kommentje:
Mert mar szedultem a sok szoptatastol,hanyingerem volt, frontra is gondoltam,ma nalunk esik,es jobban vagyok. Eddig nem zavart a szoptatás, mindig mellre rakom. Csakhat veges az eregiam. Ferjem van neha,de ő addig a nagyobbal foglalkozik. Ejszaka egyébként nem szopik csak hajnalban. Este nehezen,de le tudtam rakni,mellettem van a kisagya. Koszi a valaszokat.
2022. júl. 26. 11:39
10/11 A kérdező kommentje:
Tejem van egyebkent,mert szoptatas utan is folyik a mellembol,nem gondolnam ,hogy ezzel gond lenne. Elso gyermekemet nembtudtam szoptatni,de most mar tobbet tudok igy szeretnem.
2022. júl. 26. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!