Meddig tart szoptatas kozbeni szedules?
Figyelt kérdés
Leginkabb mikor mar kisziv mindent, addigra azt erzem leszivja az osszes energiam a baba, 3 hetes. Ez mindig igy marad? Szedek vitaminokat,vasat,jol taplalkozom ,kavezom..de a szoptatas,foleg most ugye még egesz napos,lesziv teljesen. Mintha el akarnek ajulni azt erzem,pedig fekszem, neha ulok. Ha hosszabbat alszik,es nem kell szoptatni akkor semmi bajom,eleg sok energiam van mindenhez,pedig van egy 21 honapos fiam is,de vele sem faradok ki igy.2022. júl. 25. 19:32
11/19 anonim válasza:
#10, viszont találkozott néhány száz kismamával, esetleg tud célirányos tanácsot adni, mi okozhatja a szédülést. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
12/19 anonim válasza:
Nalam az oldotta meg h oldaltfekve szoptattam
13/19 A kérdező kommentje:
Oldalt fekve szoptatok nagyreszt,de masik gyermekem miatt ulve is,mert neha setalva is muszaj..
2022. júl. 25. 21:46
14/19 anonim válasza:
Lehet hogy a kialvatlanságtol, fáradtságtól szédülsz, és nem magától a szoptatastol. Plusz ebben a melegben a folyadék hiány is lehet, mert a szoptatás és a meleg miatt is többet kell inni, simán lehet 3 liter is egy napi szükséglet akkor is ha nem érzed különösen hogy szomjas vagy.
15/19 anonim válasza:
Én közben is kellett hogy igyak, szerintem az segít neked is. Nem Csak 2 szoptatás között hanem közben is
16/19 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy ejszaka alszunk..tehat en most tobbet alszom mint terhessegem alatt. Kialvatlansag nincs,persze napkozben elfaradok, sokat iszom, ezert nem ertem ezz az egeszet, neha még emelygek is.
2022. júl. 25. 21:57
17/19 anonim válasza:
Cukrot nézess meg tsh-t,ilyesmit.
18/19 anonim válasza:
Szerintem simán lehet a gyermekágytól is. Ez az időszak a pihenésé. Attól, hogy nem látszik, a méh még húzódik össze szoptatás alatt, regenerálódik. Engem is iszonyatosan elfárasztott a szoptatás az elején. Bár nem szédültem, de úgy éreztem teljesen kiszívja az energiám. Már 2 hónapos, de még mindig vannak napok, amikor így érzem.
19/19 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam, de azt hittem mar elmulik 3. Hetre, mondta a vedono is,meg sógornom,hogy elofordul szoptatas utan a szedules.
2022. júl. 26. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!