Dohányzás után mennyi ideig mutatható ki a nikotin az anyatejbe?
24 órára el kell utazzak, addig fagyasztott anyatejet kap a babám míg távol leszek
Jol esne pár szál cigi, sose voltam stabil dohányzó de most 1,5 év után kisimitaná az idegeimet (nem kerek életvezetési tanácsokat)
Mennyivel hazaérkezés előtt kene abbahagyni?
4-5 óra?
Sehol nem találtam erről infót
A felezési idő 9 perc azt tudom
De a teljes kitisztulas?

Én úgy tudom, napi 20 szál cigi alatt az anyatejben megjelenő nikotin elenyésző. Nem annyira az a karis, hanem az égéstermék, amit a ruhádon, hajadon rákensz. Azt javasolják, hogy a dohanyos tusoljon, öltözzön át es mosson hajat, mielőtt megfog egy kisbabát. De most ettől az 1 alkalomtól nem lesz semmi baja, max cserélj majd felsőt.
(Tudom, nem kértél ilyen tanácsot, de ne szokj vissza, mert a rendszeres dohanyzás viszont kihat a gyerekre)
Köszönöm
Nem terveztem összesen 5-6 szálnál többet
Nem dohányoztam régebben se stabilan, csak ilyen “kocadohányos” voltam. Hiú is vagyok hozza a fogaim és bőröm miatt is
Kisbabámhoz ha hazajövök biztos h azonnal ruhát cserélek és megfurdok. Egyszerű városba járás után is egyből átöltözöm miatta.

Úgy,ahogy a kettes írja.
Nyugodtan szívd el azt a pár szálat.

Az elsô ìrta jòl, nem kell megvàrni, mìg teljesen kiürül. Bàr nem a legjobb, de napi 1 dobozig az anyatej mèg ìgy is a legjobb megokdas.
Kèrdező, te meg egyszer szìvsz el 5-6 szàlat, nem lesz tőle semmi baja a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!