Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem tudom lerakni...

Miért nem tudom lerakni mellről a babát?

Figyelt kérdés
Pici, masfel hetes babam, szopik kb egesz nap, nincs is ezzel gond. De idaig este kb 3szori probalkozasra le tudtam tenni aludni,most mar tobbedjere veszem el a mellem, mivel csak alszik rajta,de rogton sirni kezd. Nagyon le van eresztve mindket mellem már, azt se tudom jon e neki belole? Annyira leszivta mar, nincs ideje termelodni lehet. Erdemes ilyenkor taoszert adni? Csakmert lefurdeni sem tudok igy..semmit, es van egy nagyobb fiam akihez lehet at kell menni ejszaka...mit tudok tenni?

2022. júl. 16. 22:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én oldalra fektetem és fekve szoptatom amikor ilyen lerakhatatlan pl front van. Ott ha elalszik és elengedi a cicit könnyebb elmenni mellőle, nem ébred meg.
2022. júl. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!