Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudom, mit csináljak?

Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 10 hónaposom.

Szoptatom.

Az összes étkezés ki van váltva, nem igényli egyáltalán az anyatejet.

Nappal ha adnám neki sem fogadja el.

Éjjek kel 1x illetve hajnalban 1x. Akkor ugy félálomban mellre teszem.

De már ezt sem fogadja el sokszor, inkább cumival visszaalszik.

Én fogamzásgátlót szedek. Szoptatás mellett szedhetőt (ez az 1 opciónk van kb a védekezésre)

Amióta alig szoptatok, iszonyúan felborult a ciklusom. Nem is tudom nwvezhetem-e annak.

1 hetet vérzek, 2 hét szünet. Iszonyú görcsökkel párosítva.

Nekem ez így nagyon nem jön be.

Most a dilemmám, hogy nem eröltetem a szoptatást, áttérek mas fogamzásgátlóra, ami anno bejött.

De ellenérvnek ott van, hogy 10 hónapos "csak".

Tápszert semmiképp nem adok neki, ilyen jellegű kommentek nem érdekelnek.

Tejtermékeket rengeteget fogyaszt egyébként. Joghurt, sajt, tejbegríz, tejföl... minden. Kivéve egyenlőre a sima tej.

Gyerekorvossal, védőnővel nem beszéltem még erről.

(Védőnővel nem is fogok, a gyerekorvoshoz pedig csak októberbe kell mennünk)

2022. júl. 7. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Szoptatási tanácsadót nem a ciklus miatt írtam, hanem segít a cici fokozatos leszoktatásában🙄 a spirál ijesztő de nagyon is hasznos. Óvszer nekünk sem az igazi,de inkább ez mint egy gyengusz fogamzásgátló vagy egy újabb baba. Én is túléltem és az ára is hogy azt használjuk.
2022. júl. 7. 11:29
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyen típusú embereknek, mint te, azt szoktam javasolni: oldd meg egyedül.

Az anyatej helyettesítésére CSAK a tápszer létezik, te azt elutasítod, ok. Akkor találj ki valami újat helyette, mindenki másnak megfelel a tápszer.

2022. júl. 7. 11:37
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Miért akarod a gyerekedre erőszakolni a melled, ha ő nem kér belőle?

Miért nem tudod elfogadni és elengedni, hogy itt a szoptatás vége?

Nem akarsz tápszert.. (szíved joga) Akkor próbáld meg a tejitalt. De minden étkezés kiváltva, elég változatosan étkezik, kap tejterméket, akkor felesleges ezen erőlködni..

2022. júl. 7. 11:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Az első 6 hozzászólónak köszönöm a választ, illetve 13nak is félig meddig!

Azert 13, mert mindenki azt szajkózza, 1 eves korig kell az anyatej.

2022. júl. 7. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én 5 hónaposan nem szoktam,de csak mert állítólag nem kértem a cicit, mégis itt vagyok. Ha igényli szoptasd ha nem akkor szoptatási tanácsadót kérdezd hogy lehet elapasztani a tejet vagy kérj erre való gyógyszert dokitól. Ha nem kéri nem kell szoptatni.
2022. júl. 7. 11:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Van már egy gyerekem, 13 hónapig szoptattam. Szoval nem első babás anyuka vagyok, aki sík hülye.

Ő igazából cuminak használt engem, főleg ejjel 5-7x is képes volt kelni, azert hagytuk abba. Ott is magától apadt el.

Most sem kell ehhez segítség, de köszönöm a tippet, nem tudhattad :)

2022. júl. 7. 12:41
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Nyugi van itt egy kötekedő csapat! 🤣
2022. júl. 7. 12:49
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Èn nem adnèk neki cumit. A te gyereked èjjel szopik nem nappal. Ezt megprobàlhatod eltolni a nappal fele, de egy ennyi idős gyereknek meg szüksege van az anyatejre.
2022. júl. 7. 13:05
 19/22 A kérdező kommentje:

18!

Kb születése napjatól cumizik....

2022. júl. 7. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
Mivel elutasítod a tápszert és csak 10 hónapos, szoptasd még legalább 1 éves koráig. Vagy anyatejre vagy tápszerre szüksége van még.
2022. júl. 7. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!