Hogyan apasszam el a tejem?
1 hónapos a kislányom, és jelenleg a 2.mellgyulladásom közepén vagyok.
Csütörtökön kaptam antibiotikumot, mert begyulladt a jobb mellem, ott lement a gyulladás, most bedurrant a bal, csillapíthatatlan a lázam, folyamatosan 38 felett van a hőm, akármit is veszek be.
Este kezdtem el szedni a Norprolacot, de mivel fel kell építenem, csak egy negyedet szabadott bevenni, az meg nyilván nem fogja pikkpakk elapasztani.
Két hete nem szoptatok, csak fejek, így az a kérdésem, hogy hogyan csináljam jól? Le kell szívni teljesen vagy csak éppen, hogy ne feszüljön? Mindenki mást mond, és nem tudom mit csináljak. Közben próbálom borogatni is.
Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy már az antibiotikum felénél járok, és képes voltam újra úgy belázasodni, hogy le sem bírom vinni.
Ezt is most úgy hoztam össze, hogy szerda este elaludtam, és egyetlen egy fejés kimaradt. Nem bírom tovább csinálni, és szeretném minél hamarabb elapasztani.
Nem szoptatok már, így az nem opció. Félig már tápszeres.
Már 4 féle fájdalom és lázcsillapítót vettem be, fél óránál tovább egyik sem viszi le a lázam, pedig antibiotikumot is szedek.
Volt kint szoptatási tanácsadó, rossz volt a baba technikája a lenőtt nyelve miatt. Azt már megoldották, de ő nem tudott akkor sem máshogy szopni, én meg már üvöltöttem a fájdalomtól,ezért tértem át a fejésre.
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Annak is, aki arról próbál meggyőzni, hogy ne adjam fel, de nem fog sikerülni, mert ez már egy eldöntött kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!