Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért ítélik el a cumisüvegből...

Miért ítélik el a cumisüvegből szopiztató anyukákat? Nem az a lényeg, hogy a baba anyatejet igyon?

Figyelt kérdés
Nálunk nem szopizik mellből a kicsi, kitartóan próbálkoztunk mindennel, de nem ment. Felhagytam a kínzással, fejek és ezt adom neki. Kapok hideget-meleget!! Ugyanúgy imádom a gyermekem és nem hiszem, hogy kevésbé érzi azért, mert nem ciciből eszik!!
2008. dec. 20. 05:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szoptatok, szerencsére sok a tejem (fejnem is kell rengeteget ) és a babám egy kis szivattyú, de sejtem mit érzel. Ne hagyd, hogy elrontsák a kedved az emberek a hülye megjegyzéseikkel. Én csak becsülni tudom benned, hogy ilyen kitartó vagy, mert - és ezt tapasztalatból mondom - sokkal könnyebb szoptatni, mint fejni és cumisüvegezni!

Sajnálom, hogy így alakult ez nálatok, de csak miattad, mert így neked sokkal nehezebb és nem a baba miatt, aki nem szenved hiányt semmiben így sem! Szeretgeted őt gondolom bőven!

Egyébként hihetetlen a nők gonoszság, rosszindulata, ha a szülés, szoptatás, gyereknevelés a téma...

2008. dec. 20. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, utolso valaszolo! Tenyleg nagyon rossz indulatuak!
2008. dec. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!