Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A mostani nagy melegek miatt...

A mostani nagy melegek miatt van ez így?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4,5 hónapos. Pár napja, kb amióta ezek a nagyon melegek vannak, 3 óra helyett 1,5 óránként kér enni, és mindkét oldalt mindig teljesen kiszívja. Illetve nem is nyöszörgéssel jelez, hanem egyből hangos és keserves sírással. Nagyon nehéz így vele egész nap, nem tudom mit tehetnék hogy jobb legyen.
2022. jún. 28. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Lehetséges, hogy szomjas. Bár tudom hogy a mostani szuper világban nem szokás de én megkínálnám egy pár korty vízzel. Te is többet iszol a nagy melegben. Lehet neki is szüksége van rá.
2022. jún. 28. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Biztos jön pár szuperanyu, aki szerint a szoptatott gyereknek nincs szüksége plusz fokyadékra. Én saját tapasztalatból mondom, hogy igenis lehetséges, hogy 3-4 kiskanál víztől megnyugszik a gyerek, és nem "lóg rajtam" 0-24 ben.

Lehet lepontozni.

2022. jún. 28. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Lehetséges.

Én is próbáltam neki vizet adni, de ht előtt sose kérte. Most is inkább cicit kér ha nagyon szomjas, de most azért iszik egy kis vizet is.

2022. jún. 28. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj nyugodtan vizet adni és nézd meg elfogadja e, jobban érzi e magát. Nem mindig mindenkinél ugyanaz a módszer jön be, szerintem merni kell próbálkozni és nem a "nagykonyv" szerint csinálni mindent.
2022. jún. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!