Hogyan adjam neki anyatej mellé a tápot?
1 hós a babám, eddig csak anyatejet kapott, de mostanában megnőtt az étvágya és nincs elég. Hogyan tudnám kiegészíteni táppal? Mikor adjam neki? Anyatej után kiegészítésképp vagy helyett és inkább fejjem le a soron következő cicit? 3 óránként eszünk. Egyébként hetente nagyon sokat hízik, 400 gokat.
Éjjel folyton enne, akkor mit adjak neki?
Karácsony után megyünk dokihoz, addig kellenne néhány ötlet, tapasztalataitok, mert sokat sír és vlhogy szeretnék segíteni neki.
Köszönöm!
Szia!
Nekem sem volt elég tejem (szoptathattam igény szerint ami nálunk nagyjából 45 percenknti evésben merült ki, akkor sem lakott jól csak sírogált). Cici után adj neki, mi legalább is így csináljuk. Szopi után, csináld meg a tápszert, és így add neki (ha lehet ne szopi helyett)
Üdv, 3 hós rosszcsont mamája
Szia,
Én nem vagyok tápszer ellenes, ha kell, hát kell. De abból amit leírsz, inkább a szopóreflex működésére gondolok. Vagyis, a babód ugyan jól lakott, de még szopizna. Kaja után ha még kér, inkább adj neki cumit. Ha tényleg éhes, ordítani fog pár perc múlva ha rájön hogy semmi nem jön belőle, viszont ha tényleg csak cumizna, legalább kiderül.
Ha mégis éhes, szerintem így is úgy is adhatod, ha anyatej után, akkor szerintem csak 30 ml-t kezdésnek, ha helyette, akkor 90. Legalábbis én így csinálnám.
Egyébként mindkét cicit kiüríti?
5 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!