Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejes babátokat mikor...

Anyatejes babátokat mikor kezdte el zavarni, hogy újra babát vártok?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem minden babát zavar meg.Én olyan anyukáktól kérdezném,akiknek egyértelműen azért utasitotta el a szopit,mert terhesek lettek.
2010. szept. 17. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

10 hónapos volt a fiam,mikor terhes lettem a harmadik gyerkőccel.Nagyon cici mániás volt,így még 3 hónapig szopizott 3* naponta,aztán egyik napról a másikra elutasította.

2010. szept. 18. 06:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk kb a terhességem 16.hete környékén kezdte el visszautasítani a cicit az akkor 20 hós fiam.És azt hiszem utána pár hét múlva már egyáltalán nem kellett neki.Igaz magát a ceremóniát még igényelte,mellé feküdtem és fogta illetve odabújt a cicimhez.Ő pedig nagyon cicifüggő volt,anélkül előtte soha nem aludt el.Féltem is,hogy mi lesz ha a kistesó megszületik,de simán "engedte"cicizni őt egyáltalán nem zavarta,hogy a kistesó "elveszi"a cicjét!

A szakkönyvek szerint is a 16.hét környékén kezd megváltozni a tej összetétele illetve az íze és azért nem kell már a nagyobb gyerkőcnek!

2010. szept. 18. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!