Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy babának "mindegy", hogy...

Egy babának "mindegy", hogy ki szoptatja?

Figyelt kérdés
Tegnap az ölembe vettem egy ismerősöm babáját, vagyis hát már nem is olyan baba, mert már segítséggel járni is tud. Szóval az ölembe vettem, most először, eddig csak távolról beszélgettem a szüleivel, és egyszercsak ő úgy gondolta, hogy akkor most én megszoptatom. Ez normális?
2010. szept. 17. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem mert megérzik az édesanyjukat az illatáról és biztosan apát is.
2010. szept. 17. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Régen ezért voltak szoptatósdajkák, meg tejtestvérek.
2010. szept. 17. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Vagy, ha emlékszel, Salma Hayek nemrégiben valahol Afrikában v. Dél-Amerikában megszoptatott egy éhező fekete kisfiút.Még volt teje, mert nemrég szült ő is.Fotó is készült.
2010. szept. 17. 08:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Jé, tényleg! Hát akkor oké, csak hirtelen úgy meglepődtem. Aztán mikor visszaadtam a szüleinek, vissza akart még jönni. Nagyon szimpi lehettem neki. :)
2010. szept. 17. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megérzik hogy nem anyukájuk szoptatja őket de attól még ők akarhatnak másnál is szopizni :)) A kettő nem zárja ki egymást egyáltalán.
2010. szept. 17. 09:18
 6/8 xStefix ***** válasza:

Igen, ez szerintem is nagyfokú bizalomra utal.

Vagy csak épp éhes/szomjas volt a kicsike. :)

2010. szept. 17. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak elég ha csak egy melltartót lát a fehérneműboltban és kiabálja, hogy cici-cici. Másfél éves.

Műltkor az usziban az egyik csak az öltözőben szoptatta a babáját, az én lányom tök közel ment és nézte, hogy mi történik. Szerintem simán beszállt volna:-))))

2010. szept. 17. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
8.30-as vagyok.Kíváncsi lennék, ki pontozta le a válaszom és miért?
2010. szept. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!