Mi a véleményetek erről? Igaz lehet? A 2010. májusi Anyák lapjában olvastam.
18 hónapig cicin aludt el és gyönyörü ép fogai vannak.
biztos nem annyira árt mint a mézes v. cukorba mártott cumi amiket néha látok.
Most mondjam hogy az anyák lapja egy szar? két hónapig vettem az egész abból áll hogy :
anyuka kell valami mennnnnnnnnnnnyé a brendonba mer az a tuti
szoptassál de legyél 50 kilós meg bomba alakú és felejtsd el a világot magad körül
ilyen szarokkal tömik a fejedet hogy vedd meg.
inkább a kismama magazint vedd meg.
most tettem fel egy kérdést erről.
nem is azt mondtam hogy minősitelek vele hogy olvasod csak azt hogy egy magabiztos gyakorló anyukának nem kell ilyet olvasnia.
Ez egy baromság.
A koárn adott édességtől, cukros szaroktól mátr inkább.
Amúgy 100x inkább a Kismama újság(bár néha ott meg túl elvakut cikkek vannak),mint az Anyák lapját, vagy a Baba magazint, ezeket soha nem szerettem, nem tudom utóbbi lézeik-e még.
(Úgy 9-10 éve a Kismamának volt egy társlapja, a Kisbaba, én azt szerettem legjobban, káér hogy nem ért meg sok lapsszámot, de az össze megvan.)
Anyák lapja = Brendon reklám. A cikkek csak muszájból vannak benne. Nem mondom, hogy mind xar, de inkább független lapot olvasnék.
Amúgy tapasztalatom nincsen a fentiekkel kapcsolatban, de ha van is benne valami igazság, még mindig jobb, ha a baba az anyatejet issza, mint bármi mást.
Én is a Kismamát ajánlom inkább! Ennek az egyik szerkesztője, W. Ungváry Reni szoptatási szaktanácsadó is egyben - úgyhogy ha valós szopis infókat szeretnél, inkább ezt az újságot olvasd!
Anyák lapját én csak egyszer vettem, de sokkal unalmasabb volt nekem, mint a Kismama. És ebben a témában megbízhatatlanabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!