Állítólag a szoptatástól le lehet fogyni. Na nekem nem sikerült egy dekát sem pedig lassan 5 hónapos a picur. Megszabadulok a kilóktól majd?
2008. dec. 17. 20:45
1/10 anonim válasza:
Őszintén? szerintem sehogy..:( várj amig már nem szopik a babád egyáltalán..
Én szülés után 15 kilóval kevesebb voltam örültem mint majom a farkának, nem sokat ettem de a tejtermelés beállásával feljött 3 kiló és nem mozdult sehogy se.
Én próbáltam diétázni akkor is és egy büdös kiló nem ment le.
1 évesen kisfiam magától leszokott a ciciről, így elkezdhettem a diétámat. Már 5kiló lement azóta:)
Szóval ne egyél össze vissza mindent azért ...de szerintem felesleges kínoznod magad amig szoptatsz...meg aztán nehogy elmenjen tőle a tejed.
2008. dec. 17. 20:50
2/10 anonim válasza:
sehogy!!]
en a szoptatastol hiztam, el!
2008. dec. 17. 20:52
3/10 anonim válasza:
Az én kisfiam most 7,5 hónapos anyatejes főként, 5 hós koráig hiztam a szoptatás miatt 5 kg-ot, mert ennem kellett ahhoz hogy sok tejem legyen.Az elmúlt két hét alatt meg fogytam 8 kg-ot! Fogzás miatt sokat szopik és amúgy is egyre aktívabb lett, kúszik mászik, annyit foglalkozom vele, hogy sokszor nincs időm enni se.
2008. dec. 17. 21:25
4/10 anonim válasza:
Szia! Akkor nekem úgy látszik nagy szerencsém volt, mert a terhesség alatt felszedett 20 kg-ból 16 kg 4 hét alatt lement, pedig rengeteget ettem/eszem. Biztos előbb-utóbb lemennek majd Rólad is!
2008. dec. 17. 22:09
5/10 anonim válasza:
Szia!
Én 91 kilóval mentem szülni,a babám most 8 hetes és lefogytam 70 kilóra.Pedig én is eszek rengeteget,hogy legyen tejem.De rólam "leeszi" a gyerek a kilókat.Sikerülni fog,csak ne eröltesd.Ha nem előbb,akkor utóbb fognak lemenni a kilók.Hidd el,nem te vagy az egyetlen,akinek nem sikerül a fogyás.Próbálj meg mozogni többet.Vagy vannak már babqa-mama tornák,érdeklődj,hátha van a ti környéketeken is ilyen lehetőség.Sok sikert a fogyáshoz.
Üdv egy 8 hetes kisfiú anyukája
2008. dec. 18. 06:51
6/10 anonim válasza:
Én 30 kilót híztam, ami mind lement mire a kislányom fél éves lett. Semmit nem tettem, sőt rengeteg csokit ettem. Szerintem vissza akart állni a testem...
Mondjuk rajtam rengeteg víz volt, lehet azért ment könnyebben.
2008. dec. 18. 09:52
7/10 anonim válasza:
szerintem elsősorban alkat kérdése a fogyás szoptatás alatt. kinek milyen az ösztrogén progeszteron egyensúlya. én mindkét terhességemet 53kg-val kezdtem, 67-tel mentem szülni és 5 hónap múlva már csak 50 voltam mindkét alkalommal. egyébként a 6. hónap után szokott a szoptatás fogyasztani.
2008. dec. 18. 12:30
8/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is alkat kérdése.Az én kis fiam 4 hós, és én se nem híztam, se nem fogytam. 10-11 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, amikor haza mentem a kórházból csak 4 kg volt már rajtam, és 2 hét múlva már az sem.Szóval elvileg csak víz volt. De azóta nem fogytam semmit. Habár szeretnék, mert én túlsúlyosan lettem terhes.Én majd veszek baba-mama torna DvD-t, mert aközelünkben nincs ilyen foglalkozás.
Jó babázást.
2008. dec. 18. 15:01
9/10 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van ezzel de sajna én is inkább híztam még 3 kilót a 4 hónap alatt amióta szoptatok,nekem sem ment le egy deka se sőt inkább jött föl.Én sem eszem olyan sokat és a terhesség alatt is csak 10 kilo plusszom volt most mégis hízok.Én a tornát választom amikor a picur alszik egy kicsit tornázok.
2008. dec. 19. 11:31
10/10 anonim válasza:
Sajna én se tudok lefogyni. 60 kg-val lettem terhes, 69 voltam szülésnél, utánna két hétre 58. Úgy örültem, hogy fogytam, de sokat ettem a szopik alatt hogy legyen tejem (tészták, risz, rántásos ételek, kesudió, őszilé) és így 6 kg feljött rám. Pedig csak szoptatok napi 5-6-szor, most lesz 5 hós a kisfiam. Szerintem, csak akkor fogok fogyni,ha már nem szoptatok és valami fogyókúrát elkezdek...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!