3 napos a babám, és az első perctől kezdve jól szopik (a védőnő, laktacios tanácsadó szerint), szerintem nagyon durván szívja, és eszméletlenül fáj, piros a mellbimbóm, és úgy érzem nem bírom tovább. Mit tegyek?
Az én babám technikája jó volt, többen is nézték.
Mégis a második napon már tápszert kellett kapnia, mert nem bírtam elviselni a fájdalmat bimbóvédővel sem.
2 hónapos, idáig tudtam szoptatni mert az elején csak 5-5 percet szopizhatott mellenként bimbóvédővel és utána kapott tápszert.
2 hét alatt elhagytuk a bimbóvédőt, de nem lehetett 10 percnél többet egy mellen mert minél többet szoptattam, annál jobban fájt.
Most már nem fáj a szoptatás, de már nem nagyon kell neki a cici.
Ez van, nem mindenkinek a melle alkalmas a szoptatásra, vagy a lelkiereje nem elég erős a fájdalom eltűréséhez.
15,azért mert a mi vedononk semmihez sem ért, katasztrófa. Tőlem kerdezte meg azt is, még az első trimeszterben hogy vajon szedhető e akkor saridon... 🤷♀️ Szóval csak megijedtem hogy kötelező neki megmutatni hogyan szoptatok mert nem szeretnék tőle semmiféle jó tanácsot 😂
Kérdező : így már értem, nekem is tegnap lett először tejem, szerdán szültem és 1 napig tapszer kellett már a fiamnak mert ehezett... (kórházban adták nem magamtól toltam bele)
Nekem 2 hétig nagyon fájt.Rossz mellre tétel miatt egyszer szét is repedtek,kisebesedtek.Sírni tudtam volna minden szoptatásnál..
Aztán begyógyultak és azóta sincs semmi baj :) (9 hetes baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!