Lefejt anyatejet,hogy lehet melegíteni ha pl kirándulni megy az ember?
Na, ez nem jó ötlet.
Inkább helyben szolgáld ki az eredeti forrásból, ha nem akarod, hogy beteg legyen.
Ha nagyon csak ez az opció lenne, akkor én valószínű úgy oldanám meg, hogy termoszba vinnék forró vizet + valami kis edényt, (pl üres tápszeres dobozt) beleönteném a forró vizet és bele tenném a cumisüveget az anyatejjel, így felmelegedne valamennyire. (Kórházba is így melegítették egyébként, ahol szültem).
Arra viszont oda kell figyelni, hogy az anyatej nagyjából szobahőn legyen, így 6-12 órát el lehet tárolni (úgy tudom) :)
El lehet tárolni, de már nem igazán a babának, neki hűteni kéne, és melegíteni.
Más megihatja.
Persze az a legjobb, ha helyben megszoptatod. Kendővel letakarva senki nem lát semmit. De ha ragaszkodsz a lefejt tejhez itt a hivatalos verzió, hogyan és meddig lehet tárolni:
Nem minden gyerek bírja a letakarást.
De pont egy kiránduláson, ahol a kutya se jár... mi a probléma?
Meglátják a cinkék a csecse bogyód?
Kirándulni nem csak erdőben lehet...
Én se csapnám ki szívesen a mellem sehol 😏
De vicc nélkül tényleg nem lennék képes nyilvános helyen szoptatni, a frász törne ki (nekünk kell tápszeres pótlás úgyhogy ha mennénk valahova, vinnénk tápszert).
Egyébként nem mindenki szoptat, van aki csak lefejt tejet ad a babájának.
Szerintem hűtőtáskában kellene vinni, melegíteni pedig lehet autós cumisüveg melegítővel.
De ha nincs a közelben az autó, akkor városban szerintem bármelyik kávézóban meg lehet kérni a kisasszonyt h dobja be a mikróba a cumisüveget pár másodpercre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!