El fog apadni a tejem ha így csinálom?
Az 5 hetes babámat pár napja csak egy ciciböl szoptatom, mert rövidebb ideig szopizik és gondolom ha csak így egy ciciböl kap, eljut a zsírosabb tejig is. A másik cicit ilyenkor nem szoktam lefejni, hanem következö szopinál abból adok.
Viszont most megfordult a fejembe, lehet, hogy le kellene fejni? El fog így apadni a tejem ha nem üril ki mindkét cici minden szopin után?
Bocsi ha hülye a kérdés, de nagyon félek nehogy elapadjon a tejem mert mindenképp az anyatej a legjobb a babának.
Köszönöm a válaszokat :)
És köszi a tippet, az éjjel eltartott egy pár percig mire eszembe jutott melyik cici köcetkezik :D
Akkor lenne fontos mindkettőből szoptatni, ha túl kevés lenne a tejed. Én úgy csináltam, hogy ha elengedte az egyiket, megkínáltam a másikkal. Általában nem kérte. Most már csak akkor csinálom, ha éhesnek tűnik.
Viszont az elsőtej-hátsótej kérdésen nem kell izgulni. Ajánlom ezt az írást:
Jó így!
Én pici virágot tűztem egy időben arra oldalára a felsőmnek, amiből szoptattam…😅
Majd a melltartópántot jelöltem…
Tök jól csinálod. Én a mai napig így szoptatom a 19 hónapos lányom :)
Tényleg csak az a fontos, hogy valahogy jegyezd meg melyik oldal következik, ahogy előttem is írták. :) a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!