A babucim nagyon mohón szopizik minden egyes alkalommal és ezért gyakran fuldokol szopizás közben, vagy pedig hány. Mit tehetnék, a picim mohósága ellen?
Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 12:34
1/4 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a helyzet. Kinevelni nem nagyon lehet belőle a mohóságot, állítólag ez alkati kérdés. Én próbálok percenként szünetet tartani a szopiban, egy szopi alatt többször is böfiztetni. Az is segít, ha szopi előtt kicsit fej az ember, mert akkor nem tud olyan sugárban ömleni a tej, hogy félrenyelje, de hogy őszinte legyek, nekem ehhez nem túl sok energiám van napközben... Így marad a megszakított szoptataás és a gyakori böfi.
2/4 A kérdező kommentje:
Annyira megszoktam ijedni mikor hány, vagy fuldoklik, én is próbálom többször is büfiztetni, de van, hogy a büfizés sem megy még sokszor 15-20perc után sem. Tanácstalan vagyok!
2008. dec. 16. 13:02
3/4 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, nem győzöm szopizás alatt büfiztetni, mert annyira siet, ráadásul tejem is van bőven.
De ha elkezdem böfiztetni, utánna már nem akar enni, mert akad érdekesebb dolga. Egy óra múlva pedig etethetek, mert természetesen éhes maradt:)) Kitartás
4/4 anonim válasza:
Az én kicsilányom egy hónapos és nálunk ugyanaz a helyzet!!Bár nálunk csak az szopi elején mohó!!Most már!!Nekem a sűrűn büfiztetés sem jött be mert ha leveszem a ciciről olyan keservesen sír hogy utánna még mohóbban eszik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!