Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen szakembert ajánlanátok,...

Milyen szakembert ajánlanátok, akivel tudok beszélni a szoptatási kudarcról?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy pszichológus, de milyen területen dolgozzon? Fontos tudni, hogy nem depresszióról van szó. Csak jó lenne szakemberrel beszélni arról, hogy lenne ezt egyszerű feldolgozni és elengedni.
2022. febr. 16. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy bármilyen területre specializálódott pszichológus legyen. Nézz körül, telefonálj annak, aki szimpatikus. Ez nem egy olyan jellegű nehézség, amihez valamilyen speciális területen dolgozó vagy végzettségű szakember kellene.
2022. febr. 16. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sződy Judit tudtommal pszichológus és szoptatási tanácsadó is, így biztosan sokszor találkozott már ezzel a problémával. Emberileg is nagyon kedves, szimpatikus nekem.
2022. febr. 16. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyat érdemes keresni, aki szoptatási tanácsadó is egyben. Több ilyen hölgyről is hallottam Magyarországon.
2022. febr. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!