Nagyon megértelek. Kislányom 2 éves, reggel este még szopizik, de már keveset. 18 éve dohányoztam mielőtt terhes lettem. Egyre jobban hiányzik az a kis szünet amiről beszélsz, nekem is megfordult a fejemben hogy el kellene szívni egy cigit, de gyorsan elterelem ilyenkor a gondolatokat. A férjem reggel elmegy, este 7-8 előtt nem ér haza, enyém a teljes háztartás, vásárlás, gyerek, csak hétvégén van itthon nagyjából. Nekem is a 3in1 kávé a kikapcsolódás, úgy fél éve merem inni.
Ami eddig bevált, hogy reggel nem kávézom, kimegyünk délelőtt levegőzni, vásárolni. Ebéd után (ami mindig a tegnapi vagy néha rendelt, esetleg egy 10 perces tésztafőzés) alvás, szigorúan nekem is. Csak a délutáni kelés után iszom meg a kávét, és együtt főzünk a kislányommal, vagy szakaszokban egyedül megoldom, ott van rá bőven idő estig, közben játszunk, olvasok neki.
Próbáld ki. Így sokkal kipihentebb vagyok, és bírom az éjszakai ébredeseket.
Saját véleményem szerint neked inkább énidő kell. A gyerkőcök hamar hozzászoknak ahhoz, hogy nem mindig van ott anya. Sajnos nagyon sok olyan barátnőm van, akinek a gyereke bekerült oviba és végig üvölti, sírja az egész napot pont amiatt, mert nem volt soha egy olyan pillanat, amikor kettesben volt mással. Szóval nyugodtan apuka, nagyszülők, bébiszitter segítségét kérheted. Nem szégyen. Az elején nehéz lesz. Viszont neki sem árt megszokni, hogy nem csak anya van. A cigizést pedig ha egyszer letetted, akkor ne akarj visszaszokni. Csak egy rossz példa a gyereknek.
Kitartást amúgy. Minden rendben lesz.
De le leszek pontozva.
Napi 20 órába a gyerekek körül vagyok,itthon a házi munka,főzés, takarítás,és tényleg.
Körülbelül 2 hónapos volt a baba,mikor először rágyújtottam.
Napi 5-8 szál.
Hogy rossznak érzem e magam?
NEM.
Jól esik,kikapcsol.
Terhesség alatt nem cigiztem
Nem a házban cigizek
Nem abba a pólóba fekszem a baba mellé
Mindig kezet mosok, és megmosom az arcom.
Ennyi.. Igen,most sok anyuka szemébe rossz leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!