Az e-lactancia.org megbízható?
Figyelt kérdés
Pici babát szoptatok és kicsit lebetegedtem. Vennék be gyógyszert, amit a betegtájékoztató nem ajánl, az e-lactancia.org szerint viszont biztonsággal szedhető. Ismeri valaki ezt az oldalt? Megbízható? Vagy inkább hagyjam a gyógyszert?2022. jan. 19. 07:48
1/6 anonim válasza:
Igen, a szakemberek is ezt használják.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. jan. 19. 08:03
4/6 anonim válasza:
Az eddig ismert legelfogadottabb a szoptatási tanácsadók körében is
5/6 anonim válasza:
Igen
Pontosabb, mint a betegtájèkoztató, vagy a dokik kútfője ( folyamatosan bővítik az oldalt, a gyerek és háziorvosok sem tudnak fejből lèpést tartani..)
Ők is ezzel ellenőrzik.
6/6 anonim válasza:
Igen, én is ez alapján kaptam szteroidot és többféle gyógyszert mikor muszáj volt. Szoptatási tanácsadóval is beszéltem, utána írta fel az orvos. Betartottam ami ott volt írva, és minden rendben volt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!