Nem elég a tejem, ezért nem alszunk 1 hete? Doktornő szerint..Tegnap egész éjszaka ordított
Jó ég! Azonnal tapszert szegénynek!
Èn el nem bírnám hallgatni a keserves “éhes vagyok” sírást semeddig.
Mennyi idős?
Mennyit van mellen?
Egész nap mérd mennyit eszik , hogy megnyugodj
Én egy picit mindig visszatettem, amikor elengedte, amikor kevésnek îtéltem.. tök sokat ettek mèg..
Alvás meg gyerekfüggő..
Egyik nem aludt nekem, màdik nagyon jól, mind2 gyerekem havi hízása az elején 1 kg felett volt jóval
2. Vagyok
Amúgy ha elvizonytalanít, akkor hívj szoptatási tanácsadót
Lehet nem helyesen ezér ttúl sok erőfeszítéssel szopik
Lehet erős a tejleeadód
Lehet gyenge
Lehet nyaki vagy arcfeszesség
Lehet reflux
Lehet növekedés ugrás
Lehet még baromi sok dolog, ami nem azt jelenti, hogy pótolni kell.
A dokid kompetenciáját nem tudom, de vannak tápszereztető ( ha nincs gond akkor keres típusú) gyerekorvosok, védőnők is.
ha 900 ml a napi adagja, akkor kb 7 és fél kilós, ugye? az ideális/elégséges mennyiség kb. 150-120 gramm/ml testsúlykilogrammonként, amíg csak tisztán anyatejes - [link]
a 70 ml akkor elég, ha vagy nagyon sokszor szopik ennyit egy nap, vagy szopik mondjuk háromszor 200 ml-t és mellé két-háromszor ilyen keveset... szóval lehet, hogy elég, ezt így kontextus nélkül nehéz megmondani :)
6 kiló és 4 hónapos a baba.
mindjárt megyünk patikába tápszerért.
én fogra gyanakszom, de dokinő szerint korai.
Jesszus. Inkább keress szoptatási tanácsadót. Nincs olyan hogy adagja. Nincs olyan hogy x időnként x ideig szophat. Kevés tej? Szoptatás közben termelődik. Minél többet van cicin annál több tej lesz. Amikor sír mellre teszed. Nem méred görcsösen. Ha hízik normálisan akkor semmi baj. Ha most elkezded pótolni azzal a tej ellen dolgozol.
A nem alvásnak meg ezer oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!