Miért nem akar elapadni a tejem? Hogyan apasszam el?
Figyelt kérdés
2 hete hagytam abba a szoptatást. 1 doboz Norcolutot beszedtem,amitől elkezdett csökkenni,Ha nagyon feszült fejtem belőle,a végén savó szerű volt . Utána megjött a menzeszem,de megint elkezdett termelődni és fejni kellett kicsit belőle. A doki megint Norcolutot írt fel. Azt mondta próbáljunk még 1 dobozzal.
Nem akart erősebb(Bromocriptin-t)írni,ne terhelje meg nagyon az amúgy is legyengült szervezetemet(sokat fogytam).
2010. szept. 8. 00:16
1/3 anonim válasza:
Próbld ki az urtica 30-as golyókat, nekem bejött és már többször olvastam itt, hogy másnak is!
2/3 anonim válasza:
reggel este egy egy csesze zsalyatea
hideg zuhi a cicinek furdeskor
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat. Az urticát a dokim is ajánlotta,csak először napi kétszer szedtem. Most a gyógyszer mellett napi négyszer vettem be az urticát és hideg borogatást használtam. 2 napja már nem fáj és úgy tűnik kiürült teljesen. Ez bevált:-) A zsálya teát is próbáltam,de nagyon nem bírtam az ízét. Néhány kortyig jutottam. Mégegyszer köszi nektek.
2010. szept. 11. 04:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!