Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek pici cicije van milyen...

Akinek pici cicije van milyen szoptatási helyzet jött be és melyik nem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk az vált csak be, hogy a fotelban ülök, ő pedig az ölemben van, felém fordul, hasunk összeér, nagyon kényelmes mindkettőnknek. :)

Próbáltam fekve - főként mikor iszonyatosan álmos voltam, s már nem bírtam ülni - de kínszenvedés volt neki is, nekem is... :( Egyszerűen nem tudott annyira odakucorodni, nem találta. XD

Mást nem próbáltunk...

Ez a legelterjedtebb póz, valószínűleg nem véletlenül.

2010. szept. 7. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem elég pici, de nagyon sok pózban szoptattam már (2 éves a fiam és még mindig szopik). Újszülöttként általában fekve, mert ülni nem nagyon tudtam sokáig, aztán szopipárnával az ölemben. Ha azt nézzük hogy csináltuk a legtöbbször, akkor fekve, ő mellettem az oldalán, vagy a hátán és úgy, de ez gyakorlati okból alakult így, gyakran elaludtam én is vele közben. Szoptattam már állva, akkor az ölembe fogtam, vagy úgy, hogy felé térdepeltem, mikor már úgy éreztem nem nagyon van tejcsi, vagy úgy is, hogy a lába a fejemnél volt és fordítva sikerült szoptatnom. Amúgy is jó, ha változtatod a pozíciót, mert akkor mindig más tejcsatornákat ingerel. A fiam olyan nagy cicis lett, hogy már fejen állva is képes lennék szoptatni. :) Bár már igazán abbahagyhatná...
2010. szept. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!