Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Laktoherb tea? Bővebben lent

Laktoherb tea? Bővebben lent

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni inni a laktoherbet,az lenne a kérdésem hogy hogy mennyit igyak meg belőle egy nap kezdésnek,és hogy ha beválik mikor fog hatni.6 hetes a kislányom.ti mennyi idő után vettétek észre?köszönöm előre is.
2010. szept. 7. 16:56
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és lehet ízesíteni?ti hogy isszátok?
2010. szept. 7. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy 1 literes kancsóba tettem 2 filtert. Azt iszogattam a nap folyamán. Ízesíteni lehet, de fölösleges. Én lehűtve szerettem,mert akkor nem olyan erős az íze. Nekem már másnap hatott, bár nekem nélküle is sok tejem volt.
2010. szept. 7. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:

én izesitettem kis cukor kis citromlé és melegen ittam -októberi baba-

kb. két hét alatt hatott majdnem egy évig ittam nyáron jegesteának

2010. szept. 7. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont úgy csináltam, mint az első válaszoló!!

Napi 1-1,5l vízbe 2-3 filter tea és csak natúrba ittam, nekem ízlett! 2-3 óra elteltével éreztem a hatását! Persze inni kell minimum 2l folyadékot naponta!

2010. szept. 7. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Napi 2 filter 1,5 liter vízhez, én is így ittam, nem ízesítettem.

Azt nem tudom, hogy mennyi idő után hatott, mert a szülési utáni napon kezdtem el inni már, de arra emlékszem, hogy amikor abbahagytam pár hónap után, akkor lecsökkent másnapra a tejem nem kicsit, úgyhogy biztosan gyorsan hat is!

2010. szept. 7. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!