Minden szoptatás után fejtek?
Figyelt kérdés
Hogy értétek el, hogy ne gyulladjon be a melletek stb.?2021. dec. 9. 13:51
1/8 anonim válasza:
Kb az első egy hónapban fejtem etetések után.
2/8 anonim válasza:
Csak ha gyulladt volt, vagy tejkövem volt, akkor fejtem annyit zuhany alatt, hogy a problemàt megoldja. Fagyasztani, vagy megelőzesre sosem fejtem.
3/8 anonim válasza:
Fiamat 13 honapig szoptattam, lányomat eddig 2.
1x nem fejtem életemben
6/8 anonim válasza:
Soha nem fejtem a 2 év szoptatás alatt kifejezetten azért, hogy eltegyek tejet.
1x kipróbáltam egy kézi fejőt. 1x. De nem volt rá szükség.
Nekem a felesleg kifolyt, sose volt mellgyulladásom szerencsére. Fejésre se volt szükségem.
7/8 anonim válasza:
Ha begyulladt, megkönnyebbülésig fejtem. De aztán egy hónap után már nem jött semmi, amikor akartam fejni, amiért ügyeket intézni mentem volna egyedül.
Ha nem gyullad be, nem kell fejni. Ki kell alakulnia a keresletnek és kínálatnak. Ezt meg a baba tudja kialakítani. Ha mi bezavarunk a fejéssel, többlet lesz és ebből gyulladás.
8/8 anonim válasza:
Néhány alkalommal fejtem megkönnyebbülésig, eltenni sosem. Beáll szépen a kereslet-kínálat, ha nem avatkozunk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!