Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak az éjszakai...

Mit csináljak az éjszakai tejfolyamokkal?

Figyelt kérdés
nappal elég a tejem, kiszivja mindkét mellem, de éjjel alszik 6-7 orát és arra kelek, hogy ázok a tejben, polom, ágynemü, a melleim feszülnek, fejnem kel, eznem állapot. mit tegyek? most hogy ö végre alszik én sürün fel kelek, hogy átöltözzek..
2010. szept. 6. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

vagy kelj fel éjjel és fejj vagy megvárod mig beáll a kereslet kinálat és kevesebbet termel éjjel a szervezeted.

addig is :

pamut melltartóba szoptatós melltartóbetét - igy kidobod a tejet-

2010. szept. 6. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az elozo hozzaszolo irta. Melltartobetet, csere haloing, torolkozo az agyon, stb. Amugy nagyjabol 5-6 nap alatt rajon a tested, hogy ejjel nem kell annyit termelni.
2010. szept. 6. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én picurkám 2 hónapos és én is így vagyok vele,Melltartóban alszom,mert még mindig folyik éjjel a tejem!Sajnos nem tudok vele én sem mit csinálni! :(
2010. szept. 6. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem fejsz éjjel legalább 1X! Nekem már rég begyulladt volna a mellem, vagy elapadt volna a tejem! Érdemes ám lefagyasztani!
2010. szept. 6. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
nah a francokat jön rá, legalábbis az enyém nem igazán észleli:( kisfiam 3 hós egész éjjel alszik, reggelre minden csupa tej=( melltartó betét nálam nem sokat ért:( úh póló nélkül két türcsi félbe hajtva a cicimnél! de azt is óvatosan kell felemelnem h ne csurgassam végig tejjel a lakást c(=
2010. szept. 6. 22:58
 6/7 xStefix ***** válasza:

Ha teljesen kifejed, akkor állandósítod ezt a mennyiséget, azaz ezután minden éjjel fel kel kelned fejni.

Ha ezt nem szeretnéd, akkor fokozatosan vedd vissza az éjjeli fejéseket, épp csak annyit fejj mindig, hogy már ne feszülj. Néhány nap alatt javulnia kellene a helyzetnek. (Erre fog beállni a kereslet-kínálat.)

2010. szept. 6. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
az én babám is 2honapos, keveset fejek, nappal semmit csak éjjel, de éjjel alszik, nem eszik,igy erre kelek mindig, a melltarto betét nagyon kevés, melltartoba pelenka is. már ugy elegem van.
2010. szept. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!