Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoptassak jól fekve?

Hogyan szoptassak jól fekve?

Figyelt kérdés
Éjszaka fekve úgy szoptatok, hogy az oldalamon fekszem, közben a mellemet fogom és a könyökömön támaszkodom. Viszont mostanra ebbe úgy kikészült a könyökem, hogy egész nap fáj. Van amikor sikerül beraknom így a babaszájába és kiegyenesítenem a kezem, de sokszor, ha nem fogom a mellemet, akkor a saját súlya kihúzza a szájából. Hogy csináljam, hogy ne fájjon a könyökem?

2021. dec. 5. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én babafészekben altatom a picit. A fészek párnázott széle megtartja a cicim. Arra ráfektetem a mellem én pedig elnyúlok a fészek mellett és szundikálok.
2021. dec. 5. 07:27
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Párna a fejed alá,karod kinyújtva a gyerek feje fölött. Én így szoktam és tudok aludni közben
2021. dec. 5. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Karod nyújtsd ki, gyerek feje majdnem a hónod alatt. Én is így alszok, éjszaka ha megébred akkor cserélek oldalt hogy ne meredjen ki a kezem.
2021. dec. 5. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Én a baba alá teszem a kezem. Tehát mintha fognám, csak fekve. A felül lévő kezemmel pedig átölelem. És így általában a felső ciciből szopizik
2021. dec. 5. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én oldalt fekszem, a baba velem szemben, vagy csak a fejét odafordítom, ha nagyon álmos, és az alsó cicit odavezetem a szájához. Nekem így az ágyon van a mell alja, szóval nem kell fogni, a kezemet meg a feje fölött tartom.

Kerestem egy képet neten, kb így:

[link]

2021. dec. 5. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd a kis karjat a cicid aljahoz igy maganak tartja
2021. dec. 5. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Ki fogom mindet próbálni, köszönöm hogy írtatok.

4-es, ez jó mert így akkor tudnám egy oldalon szoptatni mindkettőből. Eddig mindig átfeküdtem a baba másik oldalára, ha mellet váltottam.

2021. dec. 5. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Iggeen, nekem is hetek voltak mire kitapasztaltam😅 bár én az első 3-4hónapban nem bírtam fekve szoptatni

(4es voltam)

2021. dec. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!