Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tápszert lehet használn...

Milyen tápszert lehet használni 7 napos babámnak? Nálunk nem jön orvos, csak 23-án fogom látni!

Figyelt kérdés
Nestle beba ha start pluszt vettünk a gyógyszertárba,mert nem elég a tejem neki,és pótlásnak használjuk!Az jó? És milyen időközönként lehet neki adni pontosan a tápszert?Függ attól,hogy mennyit pótolok?
2008. dec. 13. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha tudod írasd fel dokoival,úgy csak fele ár,nálunk is így volt sajnos,én mildibét vettem,aztán ugyanazt felírattam
2008. dec. 13. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem próbáld meg minnél többször cicire rakni,akár óránként is hogy termelődjön a tejcsid.Szedd a homeós tejserkentőt,nekem bevált.De hogy engedtek haza a kórházból tápszer felírása nélkül?Mi is így voltunk,egy picit késett a tejci,de hál istennek azóta csak szopizik a babónk.Most lesz 3 hónapos.Egyébként nekünk a humana ha start tápszert írták,de vény nélkül is csak 3500FT.Ja és van egy nagyon jó tejserkentő még:MORE MILK kapszula 6500 ft.Remélem tudtam segíteni
2008. dec. 13. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem írtak fel tápszert a kórházban, igaz tejem volt, csak zokogva szoptattam, úgy fájt a mellem. Azt mondták, az normális... na mindegy, mi is a Beba-t adtuk neki, amíg kellett az jó szerintem. Egy tanács: legyél határozott, hidd el, hogy elég a tejed a babádnak és akkor elég is lesz.
2008. dec. 13. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom fejni tudsz e, de ha van lefejve tejci akkor azt add pótlásnak, ne tápszert. Sokat szoptasd a babát, úgy fog több tejci termelődni. Viszont segíteni fog a homeopátiás szer is ha elkezded szedni. Ricinus communist kezdj el szedni, napi 2x5 bogyót, ezt szedd egy hétig, utána urtica urenst, napi 2x5 golyót. Ezt szedheted folyamatosan, de néha úgy 10-12 naponta tarts 2 nap szünetet. És higgy benne hogy lesz tejed, és jól fog enni a babád. Először ezt próbáld ki , ne a tápszert. Higgy a babádban, és főleg magadban hogy lesz tejed.

Üdv. 4 hónapos pici lány anyukája

2008. dec. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!