Hányszor adhatok pótlást egy nap a 4 hetes kisbabámnak, hogy ne apadjon el a tejem? Ha nem adok pótlást neki egyáltalán pár napig megszaporodna a tejem? Vagy csak kínoznám szegényt?
Most volt egy növekedési ugrás, lehet attól is nyűgösebb volt.
Ha mindig adsz potlást,nem fog beállni a kereslet-kinálat, mivel pótolsz... És a tej egyre kevesebb lesz, az igény meg egyre több, de ha nem mutatod meg a testedek mit kell csinálnia,persze nem csinálja. Én próbálnám így csinálni, illetve a növekedési ugrásoknal ez volt a program, 2 napig csak etettem.
Biztos vab olyan, hogy valakinek nincs elég teje, de a pótlással magad ellen dolgozol.
Üvegből bármennyit megesznek kb, arra ne adj, ha pisi van, alszik, boldog, akkor ok.
Szaporító fejéssel próbálkozz inkább, etetés után rászívni, nem baj ha alig jön, nekem az alkohol mentes sör brutál bevált. Illetve addig pakolgattam jobbról balra és vissza a babát, ahányszor azt láttam, hogy nem tetszik neki a helyzet.
100%anyatejes, 4.5 hónapos.
Ez gyerek függő is, mennyire szokja meg a cumit.
A lényeg, hogy minden etetést cicin kezdj!
És fej!
Nálunk volt olyan nap amikor egésznap csak tápszeren élt, és úgy a 8. héttől hoztuk vissza 100% anyatejre. Napi 1-2x fejtem, a lansinoh cumiját kapta, hogy kevéssé legyen cumizavaros.
A végén már úgy csináltam, hogy ha levállt cicről, akkor fejtem pár cseppet, innen tudtam, hogy van még tejem, csak lusta kiszívni, akkor nem kapott pótlást.
És a védőnő mondta, hogy a gyerekágyas időszakban előfordul el, mert most hangolódtok a babával egymásra, regenerálódik a tested. Érdes megvárni a 6. hetet, hogy meglásd beáll-e a kereslet-kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!