Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet szoptatni spináli...

Hogyan lehet szoptatni spinális érz. Után?

Figyelt kérdés

Első babánál nem sikerült a mellretétel, mert csak hanyatt tudtam ugye feküdni, még a fejem sem elelhettem. A cicim nagyon kicsi, a baba meg nem szopizott nyilván hasonfekve rajtam.

Van valami trükk erre???

2010. szept. 4. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Első mellre tételkor csoda lenne, ha bármit is tudna szopizni a baba, már szerintem. De az érzéstelenítés el fog múlni, fokozatosan fogod érezni, hogy milyen sorrendben tudod magad mozgatni, a szoptatáshoz pedig kérj segítséget, azért van a kórházi védőnő és a nővérek.
2010. szept. 4. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak 3 nap elteltével tudtam szoptatni. Második nap mikor kiment az érzéstelenítő már fejnem kellett azért hogy legyen tej. Akkor 1-2 csepp jött csak.
2010. szept. 4. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Első mellretételnél a baba a szopiigényét csillapítja, nem az éhségét. Ráadásul a mellingerléssel megcsináélja magának a tejet.

Azt is igazolták, hogy ha az újszülöttet az anyjamellkasára fektetik, hasonfekve persze, akkor közülük a legtöbb félórán belül megtalálja a mellbimbót és szopni kezd. Én így is próbáltam már szoptatni, hanyattfekve, a babám meg rajtam hason.

Nem könnyű a helyzeted, együttérzek! De nyugodj meg, a szoptatás végső sikere vagy sikertelensége nem azon múlik, hogy szülés után azonnal mellre teheted-e.

2010. szept. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!