Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lessz-e tejem? Nagyon fontos

Lessz-e tejem? Nagyon fontos

Figyelt kérdés
Elso terhessegemnel nem nagyon volt tejem de legalabb volt egy keves,sot a terhesseg alatt is folyt neha,most a masodik terhessegnel nincs semmi,pedig lassan szulni kene.
2010. szept. 4. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Biztos, hogy lesz! Ha az elsőnél volt, akkor most is. Más a hormonszint most, ennyi.
2010. szept. 4. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Az elsőnél alig volt csak 4 hós koráig tudtam szoptatni, de addig is kellett pótlás. A második 2 évesen is szopott, úgy kellett elapasztanom.

Szerintem bizakodj, és biztosan lesz:)

Én is bizok benne megint, lassan én is szülők:)

2010. szept. 4. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyik terhességem alatt sem folyt a tejem,csak ha megnyomtam akkor jött ki egy csepp.Viszont szülés után már másnap megindult és rengeteg tejem volt először is és most is.6-7 deciket lefejek szopikon kívül,úgyhogy tejleadó leszek,már beszéltem az anyatejgyűjtővel.

3 hetes baba anyukája

2010. szept. 4. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, a terhesség alatt nekem sem folyt egyáltalán, stt elég erősen kellett megnyomni hogy lássak egy kis előtejet, és most mégis van tejem bőven. 6 hetes kislány anyukája:)
2010. szept. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!