Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt szedtek...

Szoptatás alatt szedtek valami vitamint?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kifejezetten vitamint nem.

Viszont kalciumot és néha magnéziumot igen. A szülés után neg vastabletta, plusz ebéd után orvosi előírásra pár korty vörösbor. Rengeteg vért vesztettem, utóbbi azért kellett, pedig utálom az alkoholt, a bort meg különösen.

A vitamint próbáltam az étkezéssel bevinni. Már amennyiben persze a mai ételekből be lehet.

2010. szept. 4. 09:22
 2/11 A kérdező kommentje:
igen pont azért kérdezem mert a mai ételekből nem igazán lehet:)én a gravidát szedem még
2010. szept. 4. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is vasat szedtem pár hétig, majd később egy kis multivitamint és azóta folyamatosan kalciumot és Magnéziumot. Fájt a fogam és azóta rendben van, meg az idegrendszeremre is jó hatással volt.
2010. szept. 4. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Én szedek folyamatosan(most 2 éves a fiam),szedtem elevitet,gravidát(attól émelyegtem),centrumot(az volt a legjobb és a legdrágább,most naturland multit szedek.Sima magnéziumot lehet szedni?Mert én csak a magne b6-ot kérdeztem,de azt ugye nem lehet.Köszi.
2010. szept. 4. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Én csak béres cseppet+c és sörélesztő tablettát szedek, mer rettentően hullik a hajam mióta ciciztetek!
2010. szept. 4. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Hipp Natal
2010. szept. 4. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Elevitet.
2010. szept. 4. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
elevitet szedtem
2010. szept. 4. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Én egy olyan vitamint szedek,amit ilyen testépítőknek való boltban veszek!Megmutattam 4 orvosnak és mind azt mondta,hogy tökéletes!Ezt szedtem terhesség előtt is!Terhesség alatt nem,mert nagyon gyorsan öregedett a méhlepényem így nem javasoltak semmilyen vitaminszedést!És tényleg nagyon szuper!Jól érzem magam,pedig sokat éjszakázok!Rossz alvó a babám ,10 hetes!És Ő is szépen fejlődik!3690grammal született,sokat vesztett,mert nagyon besárgult,3190-nel jöttünk haza!Most 10 hetesen 6 kiló!
2010. szept. 4. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:
elevit
2010. szept. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!