Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mit csinal hogy ne apadjon...

Ki mit csinal hogy ne apadjon el a teje? Csak a balbol akar enni.

Figyelt kérdés

Megcsak 3 honapos a babam, eleinte nagyon sok tejem volt, ma már csak epp annyi amit megeszik.

Nem szeretnem ha kesobb elapadna. Ki mit tesz ezert?

Inkabb csak a bal cicimböl eszik, pedig ha ehes a jobbat kinalom eloszor,de csak sir mert abban nincs semmi.

Szeretnek legalabb 2 evig szoptatni.

Minden tipp jol jön.

2021. nov. 5. 03:40
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha komolyan gondolod akkor keress szoptatási tanácsadót. Hidd el ő többet tud mint mi.

Amúgy az a normális ha egy idő után nem ömlik, hanem beáll arra hogy annyit termel amire szükség van.

2021. nov. 5. 03:48
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Egyből is lehet szoptatni. Tesóm 15 hónapos koráig szoptatta a fiát (aki magát választotta le végül) és végig csak 1 mellből, mert a másikat nem fogadta el
2021. nov. 5. 06:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tehetsz, hogy szoptatod. Így 3 hónap után, miután beállt a kereslet-kínálat, nem fog csak úgy elapadni.

Az én lányom egy évig csak a bal mellemet fogadta el... Azon kívül, hogy láthatólag nagyobb volt, mint a másik, senki probléma nem volt.

2021. nov. 5. 07:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül az a "baj" a jobbal, hogy nincs benne tej, lehet a babának izomtónus-problémája, ami miatt kényelmetlen neki az a pozíció. Más helyzetekben (pl amikor csak a karodban tartod azon az oldalon), nincs probléma? Szinte mindig egy oldalra fordítja a fejét háton fekve, stb....? Ezek mind lehetnek jelek (nem azt mondom, hogy biztos, de ez is egy opció)
2021. nov. 5. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz forgó pontban: 3 havonta van ilyenkor kevesebbnek tűnhet a tejed de nem az,ha nem sír a gyerek jó a közérzete nincs baj.

Nekem is így volt de anyumra hallhattam mai napig csak szopizik

Semmikép se tápszerezz, ha nincs rossz közérzet , sírás stb..

2021. nov. 5. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Esetleg befolyásolja hogy mennyit eszel vagy milyet, és mennyit iszol
2021. nov. 5. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Igyál sok vizez és szoptass amilyen sűrűn csak kéri. Jobban semmi nem serkenti.

Én is volt amúgy hogy azt hittem kevés mert állandóan csak cicizett volna. Védőnő hozott mérleget, kiderült majdnem dupláját ette az "elvártnak"

2021. nov. 5. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Tuti nincs a jobb ciciben tej? Ha finoman átmasszírozod egy-két percig, akár zuhanyzás után és utána próbálsz fejni, nem jön? Alapból nekem se mindig jön, ha megnyomom, be kell indítani a tejleadó reflexet előbb.
2021. nov. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!