Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek ez miért van? Lent.

Szerintetek ez miért van? Lent.

Figyelt kérdés
ha szopizik a kislányom akkor jön a tej jól eszik...viszont fejni nem tudom se kézzel se mellszívóval...kipróbáltam már kiváncsiságból hogy szopi előtt fejek de nem jött semmi utána pedig 100-130 milit is megette 6 hetes babám...nem hiszem hogy a mellszívóval van gond mert az elején tudtam vele fejni ha nem is sokat...lehet hogy azért mert annyi tejem van pont ami a babámnak elég?köszi
2010. szept. 3. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem elég erős a mellszívód. Milyen?

Mivel előtte sem tudod fejni, így csak erre tudok gondolni.

2010. szept. 3. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
medela...az elején tudtam vele fejni...csak akkor sem sokat kb 70milit most meg még 10 et sem...van rajta erősségi fokozat és maxon sem jön semmi...
2010. szept. 3. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Mellszívóval nekem sem ment,valamiért nem váltott ki nálam tejleadó reflexet. A gyerek hangjától meg a látványától meg csorgott :-)

Szoptatás után,kézzel tudtam lefejni,így ment gond nélkül.

2010. szept. 3. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet kézzel kellene megpróbálnom csak nem tudom pontosan hogy kell..
2010. szept. 3. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
mi 6 hósak vagyunk és én se tudom magam ugy fejni mint előtte,mert csak ha szopizik akkor indul be hamar,de ha sokáig fejed megindul az,nekem is csak egy idő után indul be(1-2 percig,bár nekem avent kézi fejő van).
2010. szept. 3. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Medela jó! Kézzel: alul és felül a melledre helyezed a tenyeredet, ujjbeggyel körkörösen masszírozod, aztán a kezedet viszed arrébb és arrébb, míg körbeérsz. Ezzel a mirigyekből a csatornákba nyomtad.

Ezután a mell tövétől a bimbóig húzod az összezárt ujjaidat szintén mindenütt, aztán mintha egy nagy tubust fognál, a bimbó felé kinyomkodod.

Majd uez előről.

Ha nem megy, védőnődet keresd meg, be ne gyulladjon véletlenül!

Sok sikert!

2010. szept. 3. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen próbálkozom
2010. szept. 4. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!