Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Avent kézi mellszívó átalakíth...

Avent kézi mellszívó átalakítható elektromossá?

Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem avent kézi van, de nem alakítható át.Nem is nagyon értem kérdésedet, hogyan gondoltad átalakítani?
2010. szept. 3. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem átalakítható, legalábbis a múltkor olvastam a vaterán, hogy egy nő akarta az övét átalakítani. De akkor csak a "csőrét" tudod használni, meg persze az üveget.

Nekem elektromos van, de van hozzá kézi fej is, de mondom, ahhoz teljesen szét kell szedni.

2010. szept. 3. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Valahol én is olvastam, hogy van olyan kézi mellszívó, amire csak motort kell venni, és akkor átalakítható elektromossá. Mivel nekem kézi van, és most szeretnék egy elektromosat, gondoltam hátha tudja valaki, hogy kapható-e hozzá külön motor.

Köszönöm, hogy írtatok! Legyen szép napotok!

2010. szept. 3. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Elviekben átalakítható, csak elektromos felső részt kell rá venni, amit a kézi kar helyére csatlakoztatsz... Ezt kijárta az én agyam is, mert kaptam egy kézit ajándékba. Felhívtam az Avent forgalmazóját, hogy szeretnék rá felső, elektromos részt venni, de azt mondták, hogy csak akkor tudok vásárolni,ha beviszem a régi rosszat, és a számlát, és akkor adnak. Úgyhogy sajnos nem... MErt így azért lényegesen olcsóbban meg lehetne szerezni az elektromos mellszívót... Ez egy éve volt. Aztán azóta lehet, hogy változott... A google-ba beírod, hogy avent és kidobja az elérhetőságüket. Egy kérdést megér. Bp-en, Zuglóban vannak.
2010. szept. 3. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebben az irányba rendszerint nem működik. ha veszel egy elektromosat, ahhoz eleve van egy kar, amivel kézivé lehet átalakítani. Fordítva nem hiszem, hogy menne.

vaterán, teszveszen a piaci ár feléért is lehet kapni elektromos mellszívót. Ki lehet fogni. A sógornőm egyenesen számlával tudott venni egyet olcsón, használtan, és ez nagyon jól jött akkor, amikor a motor elromlott, mert kicserélték neki egy vadiújra.

A motor nem érintkezik az anyatejjel egyáltalán.

2010. szept. 3. 18:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, én is azért gondoltam rá, mert így olcsóbban kijönne az ember lánya.

Körülnézek az aukciós oldalakon, hátha sikerül nekem is kifogni egy jól működő mellszívót.

Még egyszer köszönöm a segítséget!

2010. szept. 4. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
elektromos motort vásárolni (az Avent vagy más bababoltban) nem tudsz rá, mert sajna nem forgalmaznak. Viszont bérelni tudsz a kézire avent motort, ami olcsóbb mint venni, ráadásul garanciásak. Bérelni nem az avent képviseleten, hanem Vecsésen (Budapest mellett) tudsz, de kiszállítás is van, írd be a keresőbe.
2011. márc. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!