Hogyan lehetne megoldani ezt a szoptatási problémát?
Figyelt kérdés
Most leszünk 1 hósak. Bimbóvédővel szoptatok, amit szeretnénk már lerakni, de nem nagyon megy. Néhány napja azt vettem észre, hogy babó, amikor eszik csak cuppog a bimbóvédőn, kisebb intezitással szív. A tejcsi viszont jön, folyik mindenhová. Azóta nem is lakik jól, folyton a cicin lógna.
Lehet most értünk el egy ilyen étvágybeli ugráshoz? Vagy a bimbóvédőről való leszokási kísérleteim az oka? Cumink van, a kezdetek óta, lehet az kavart be? Tápszert nem kap, vizet viszont igen, cumisüvegből. Tejem szerintem van elég.
Ezek után is ragaszkodjak a kialakított 3 óránkénti evéshez, ami már egész jól ment?
Köszi mindenkinek.
2008. dec. 12. 12:33
1/1 anonim 

válasza:

Szia! Én a helyedben először is elhagynám a cumisüveget mindenképp, mert a baba kispohárbból is ragyogóan meg tudja inni a vizet, neked lesz szükséged egy kis türelemre, míg megtanulod megitatni. Ha nem okoz nagy törést, a cumit is elhagynám, főleg ha a cicin sokat lóg. A bimbóvédőt biztos le fogod tudni tenni idővel, nem valószínű hogy az okozza a gondot, hiszen eddig is azzal szopizott. Én nem ragaszkodtam a 3 óránkénti evéshez, rábíztam a kicsire, és ő tudta, hogy mikor üresa pocija. Volt hogy 2 óránként, volt hogy 4 óra is eltelt két etetés között. Amúgy én is sokáig bimbóvédővel szoptattam,kábé 2 hónapos koráig kellett használnunk, aztán egyszercsak már nem fájt a mellbimbóm. Várd ki türelemmel, menni fog!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!