Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejserkentő teákat és homeós...

Tejserkentő teákat és homeós bogyókat lehet együtt alkalmazni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, kiolthatják egymás hatását. És ha túl sok mindent próbálsz egyszerre, akkor nem fogod tudni, melyik használ.
2008. dec. 12. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is azt mondta a szülésznőm, ne szedjem egyszerre, mert ellenkező dolgokat vált ki. tehát, nem lesz tejem..... inkább a teát iszom az jobban bevált!
2008. dec. 12. 09:26
 3/4 anonim válasza:

szia!

én a véleményemet-tapasztalatomat leírom neked. 3,5 hónapos a kislányom, eleinte kevés volt a tejem. A védőnöm, meg a gyermekorvos is mondta, hogy próbáljak meg laktoherb teát és urtica urens 5 ch homeopátiás gyógyszert együtt szedni, hogy legyen elegendő tejem és ne kelljen tápszert adni.

Nekem bejött: reggel lefőzök 1,5 liter laktoherb teát 4-5 filterből és azt a nap folyamán megiszogatom

az urtica urens-t pedig minden reggel megpróbálom azonos időpontban bevenni (5 db kis bogyo) el kell szopogatni, de előtte és utána fél órával nem szabad enni- inni

Remélem tudtam valamit segíteni!

2008. dec. 12. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
45%

Hagyd a fenébe a tejserkentő marhaságokat. A tejserkentő teák jó része gyakran okoz pocakfájást a babának. Tedd mellre amilyen gyakran csak lehet. Ettől termelődik a tej és nem az egyéb dolgoktól. Hidd el, ez tapasztalat is, meg hozzáértő szopis tanácsadótól is ezt tanultam. Amikor úgy érzem, hogy kevesebb a tejcsi, akkor sokkal gyakrabban mellre teszem a babát. A lányom négy és fél hónapos, kizárólag anyatejes. Semmit nem használok, csak szoptatok. A tej a szopi közben, a stimuláció hatására termelődik, sajnos a védőnők és az orvosok legtöbbször nem tudják ezt. Nem értem, miért nem tanítják nekik, illetve értem, de azt most nem írhatom ide le.

Szóval szoptass, szoptass, szoptass és minden rendben lesz, ne izgulj!

2008. dec. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!