Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet a tejkövet elkerüln...

Hogy lehet a tejkövet elkerülni? (Tejcsatorna elzárodás)

Figyelt kérdés

Hol az egyik mellem, hol a másik dugul el. Már napi szinten. A szoptatást még nem szeretném abba hagyni mert csak 3 hónapos lesz a kisfiam.

Volt ilyen tejcsatorna elzáródásotok?

2021. okt. 15. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, ès nem tudom meg lehetett volna-e előzni. Mindig kimasszìroztam forrò zuhany alatt, szerencsère a szoptatast nem akadàlyozta, csak kellemetlen volt.
2021. okt. 15. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázni kell hogy ne érje ütés a melleket, ne nyomja vagy ne szorítsa melltartó. Illetve van akit a szoptatós ruhák is megnyomnak mellrészen.

Figyelni kell a bőséges folyadékbevitelre, pihenésre, valamennyire stresszmentes életre, mert ezek is tudnak tejkövet csinálni.

2021. okt. 15. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen... utálom :( A védőnő szerint pihenjek, hát köszi. Orvos szerint több folyadék, kevesebb cukor.
2021. okt. 15. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, szerintem ez alkati, nekem nem volt, nem tettem semmit, hogy elkerüljem.
2021. okt. 15. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél egyszer sem volt, másodiknál rendszeresen, olyan 4-5 hónapos koráig. Aztán kiderült közben az is, hogy a kisfiamnak feszes izomzata van, nem tudom, hogy van e összefüggés, azóta már mindkettő probléma megoldódott. Nálam csak az segített, hogy ha már picit is éreztem, hogy baj lesz, rögtön meleg zuhany, pici fejés, napjában többször is, így legalább lázam nem lett. De nagyon rossz érzés valóban, kitartást neked!
2021. okt. 15. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!