Kistestvért szeretnénk, még szoptatok, hogy lesz ez?
A kislányom 7 hónapos még szopizik napi 3-4szer. Elgondolkodtunk rajta hogy kéne kistestvér, de mikor az ideális? Ha most terhes lennék azért maradna a tejcim?Összefügg ez a következő babával, hogyha most tudok szoptatni akkor is fogok tudni?
Nektek hogy volt a második babával? Írjátok le a tapasztalatotokat!
Köszönöm nagyon
7 hós kislány anyukája
Szia!
A kislányom 11 hónapos volt, mikor megfogant a testvérkéje. Nagyon boldogok voltunk/vagyunk.
Most 8 hónapos terhes vagyok és jelen pillanatban is szoptatom az első gyermekem.
Riasztgattak engem olyanokkal, hogy a terhesség 4. hónapjában el fog apadni a tej...
Sokan kiakadnak még a mai napig is, hogy még mindig, terhesen is szoptatok... Nem érdekel más (tudatlan, okoskodó ember) véleménye.
Ha nincs fenyegető vetélés kockázata, szoptass bátran tovább!
A [link] oldalon a szakértők között találsz egy szoptatási tanácsadónőt. Kérdezd őt bátran!
Sok sikert a tesóhoz!
Szia. Én nem a saját tapasztalatomat tudom leírni, hanem egy kismamáét aki akkor került be a kórházba amikor és szülni voltam benn.
Behozott a mentő egy 13 hetes kismamát igen erős görcsökkel. Gyorsan kapott 3 infúziót egymás után és mikor mondta a dokinak, hogy ő haza akar menni mert otthon van a másfél éves kisfia aki még szopizik, a doki nagyon összeszidta, hogy azonnal fejezze be a szoptatást, mert azért vannak görcsei és ha így megy tovább, akkor el fog menni a babája.
Ez nekem egy kicsit furcsa volt, mert a védőnőm egyszer említett, hogy lehet terhesség mellett is szoptatni.De hát mégis csak ő az orvos.
Szerintem kérd ki az orvosod véleményét.
Üdv, 4,5 hónapos kislány anyukája
Köszönöm szépen a válaszokat, és a tanácsokat! SOkat segített. Akkor az ideális az, ha jól értem, hogy kb. másfél éves legyen a kislányom mire megfogantatik a kistesó??
Köszi mindenkinek, jó babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!