Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy 3 hónapig le...

Lehetséges, hogy 3 hónapig le tudtam fejni a tejemet és most meg nem tudom ?

Figyelt kérdés
Fiamat szoptatom is és tápot is kap. Utóbbi hetekben hisztizni kezd, ha szoptatom, először azt hittem, kevés a tejem, de kispriccel ha megnyomom. Előtte ki is nyomom, hogy ne spricceljen neki, de így is úgy sír mintha kínoznám. Mi lehet a baj ? A szoptatás mellett le is szoktam fejni , 3-4 fejésből összejön egy etetésre való, de most nem akar kijönni a tej, létezik ilyen ? Eddig probléma nélkül fejtem, és most meg nem tudom, és a fiam is hisztizik, nem akarja szopizni. Nem akarom, hogy elmenjen a tejem.Mit tegyek ?
2021. szept. 21. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hónaposan van egy növekedési ugrás, amikor megnő a baba igénye. Gondolom, most többet szív ki. Kell egy kis idő, amíg újra beáll a kereslet-kínálat. Eddig volt túltermelésed, most épp nincs a megnövekedett igények miatt
2021. szept. 21. 18:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De ő be sem akarja venni a szájába egyaltalán, sír ha szopnia kell. Gondoltam arra is, hogy nincs türelme szopni, ezért inkább cumiből szívja ki. De az evéssel is most problémás, mert eddig 5x evett 120 ml naponta, plussz szopizott etetések között, de most a felét alig tudom megetetni vele és a cicire is elutasító. De jó kedve van, van pisi kaki is, nem beteg, de mégsem eszik.
2021. szept. 21. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáltál meleg vízzel lezuhanyozni stb., tehát a tej megindulását segítő trükköket? Nekem amúgy a stressz miatt is volt, hogy egy napig alig volt tejem. Szóval próbálj megnyugodni, persze, van ilyen, hogy valakinek hirtelen elmegy a teje, de azért ritka. Valószínűbb, hogy más az oka a problémának.
2021. szept. 21. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Cumizavar lehet. A cumisüvegből könnyebben jön a tápszer így már nem akar megdolgozni a tejért a cicin. Az még amúgy nem jelentene semmit hogy nem tudod fejni mert a baba hatékonyabb. Én másfél évig (6 honapig kizárólagosan) szoptattam úgy hogy mire 3 hónapos lett már semmit nem tudtam fejni szinte.
2021. szept. 21. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:

A tej megindulását segítő trükköket is próbáltam, de ha fejek kézi pumpával akkor egyszerűen nem jön ki. Már kézzel nyomtam ki, hogy kicsit megkönnyebüljek.

Cumizavar 3 hónapos kor után is kialakulhat ? Eddig nem volt probléma, cici után cumisüveget gond nélkül elfogadta. Csak hogy ez most mi...?!

2021. szept. 21. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Cumizavar bármikor kialakulhat. És ez sztem az
2021. szept. 21. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna, azt hittem az csak az elején alakul ki.
2021. szept. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!