Szoptatás alatt menzi nélkül kocsonyás váladék, ez lehet a peteérés jele?
Figyelt kérdés
Ezt a folyást utoljára akkor tapasztaltam, amikor az elso babammal teherbe estem. Az elmúlt hetekben fájt a hasam, lehet, hogy ez a peteérés es 2 het múlva már megjön? Tapasztalt valaki hasonlót?2021. szept. 16. 20:14
1/4 anonim válasza:
Nekem most jött meg először (fél éve szültem). Feltűnt kb 2hete, hogy megváltozott valami. Bővebb, más állagú folyásom lett. Én is gyanakodtam, hogy meg fog jönni és be is jött. Pedig jól elvoltam nélküle.
Úgyhogy lehet az lesz.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt kocsonyás folyás, de nem volt ovum, nem azt jelezte :(
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen folyásom. Még szoptattam és nem jött meg a havim. Ezért én elmentem a nőgyógyászhoz mert féltem hogy valami nincs rendbe. Csak annyit mondott, ha nem akarok most teherbe esni akkor védekezzünk mert peteérésem van. Nemsokra rá megjött a havim is.
4/4 anonim válasza:
Lehet
Nekem mensi nélkül jött a 2. Gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!