Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen vitamin a legjobb...

Milyen vitamin a legjobb szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Én 1 évig szoptattam az első fiamat és csak elevitet szedtem, amit már a terhesség alatt is. Persze ettől függetlenül hullott a hajam, 8 kg-ot fogytam ez idő alatt.

Abban, azt gondolom és a védőnőm is azt vallja, minden szükséges vitamin van ami fedezi mindKETTŐTÖK immunrendszerét. De kiegészítheted a megfelelő táplálkozással is. Ám ha szépen fejlődik a baba, úgy lassanként lehet csökkenteni az adagot, mert "hozzászoktok". Remélem segítettem:-)

2008. dec. 10. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen. Köszi.

A baba szépen fejlődik, csak én érzem magam nagyon lustának.

2008. dec. 10. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Elevitet szedtem a terhességem alatt és a szoptatás alatt is
2008. dec. 10. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatas alatta terhesvitaminokat ajanlott tovabb szedni.
2008. dec. 10. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp valamilyen terhesvitamin.

Én gravidát szedek.

2008. dec. 10. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Én nem szedtem semmit a terhesség alatt, nem volt rá szükségem. A baba meg elveszi magának ami kell neki.

Most érzem magam hullának.

2008. dec. 10. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Gravidát szedek már folyamatosan 2 és fél éve, amióta megfogant az első gyermekem, szoptatás alatt, majd újra teherbeestem. Most 33 hetes kismama vagyok.

Ha már adott a vitamin, éljünk vele!!!

2008. dec. 10. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Elevitet szedtem és szedem még most is(szoptatok).

A terhes vitamint épp azért kell szedni,hogy a baba ne a te szervezetedből vonja ki a fontos vitaminokat.Úgy soha nem fogy és nem tudsz annyi vitamint bevinni a szervezetedbe az étkezéssel ami a te szervezetednek és a babádnak is elég legyen.Igaz nekem is hullott a hajam de az 1 vérképpel kiderült,hogy vashiányom volt(de ez általában minden szoptató kismamánál így van.A fogyás is a szoptatás miatt van hisz ezért kell 5x enni 1 nap,mert a szoptatós kismamáknak gyorsabb az anyagcseréjük.És ez a legjobb módszer arra,hogy fogyókúra nélkül szabaduljunk + 1-2 fölösleges kilótól.

Szóval szerintem hasznos ha a terhesvitamin mint a babának mint a mamának.

2008. dec. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!