Milyen vitamin a legjobb szoptatás alatt?
Én 1 évig szoptattam az első fiamat és csak elevitet szedtem, amit már a terhesség alatt is. Persze ettől függetlenül hullott a hajam, 8 kg-ot fogytam ez idő alatt.
Abban, azt gondolom és a védőnőm is azt vallja, minden szükséges vitamin van ami fedezi mindKETTŐTÖK immunrendszerét. De kiegészítheted a megfelelő táplálkozással is. Ám ha szépen fejlődik a baba, úgy lassanként lehet csökkenteni az adagot, mert "hozzászoktok". Remélem segítettem:-)
Igen. Köszi.
A baba szépen fejlődik, csak én érzem magam nagyon lustának.
Mindenképp valamilyen terhesvitamin.
Én gravidát szedek.
Én nem szedtem semmit a terhesség alatt, nem volt rá szükségem. A baba meg elveszi magának ami kell neki.
Most érzem magam hullának.
Én Gravidát szedek már folyamatosan 2 és fél éve, amióta megfogant az első gyermekem, szoptatás alatt, majd újra teherbeestem. Most 33 hetes kismama vagyok.
Ha már adott a vitamin, éljünk vele!!!
Szia!
Én Elevitet szedtem és szedem még most is(szoptatok).
A terhes vitamint épp azért kell szedni,hogy a baba ne a te szervezetedből vonja ki a fontos vitaminokat.Úgy soha nem fogy és nem tudsz annyi vitamint bevinni a szervezetedbe az étkezéssel ami a te szervezetednek és a babádnak is elég legyen.Igaz nekem is hullott a hajam de az 1 vérképpel kiderült,hogy vashiányom volt(de ez általában minden szoptató kismamánál így van.A fogyás is a szoptatás miatt van hisz ezért kell 5x enni 1 nap,mert a szoptatós kismamáknak gyorsabb az anyagcseréjük.És ez a legjobb módszer arra,hogy fogyókúra nélkül szabaduljunk + 1-2 fölösleges kilótól.
Szóval szerintem hasznos ha a terhesvitamin mint a babának mint a mamának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!