Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki,hogy szoktatta le a gyerkőc...

Ki,hogy szoktatta le a gyerkőcét a szopizásról?

Figyelt kérdés

1,5 éves a kisfiúnk és éjszaka is megébred napközben is kéri nem igazán akar még leszokni róla..Hallottam pár módszerről kaptam ötleteket,cici bekenése valami savanyú cuccal,hagyjam sírni majd vissza alszik.Tényleg így működik?🥺

Jó lenne ha végig aludná az éjszakát de ha megébred párat cuccog és ennyi szerintem már csak a megszokás..

Vagy hagyjam és majd idővel rájön,hogy nincs is már szüksége rá?

Ki,hogy csinálta ,szívesen fogadom a tanácsokat,tapasztalatokat! Köszönöm!

2021. szept. 3. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az enyémek maguktól szoktak le 1 éves koruk körül, de ha nem így alakult volna, tuti nem kentem volna be a mellemet semmi rossz ízű cuccal. Olyan okosak már egészen piciként is, kifejezetten rossznak tartom ezeket a becsapásokat.
2021. szept. 3. 02:23
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Napközben, rendesen megetettem, ivott is vizet, tejet, aztán rögtön figyelemelterelés, játék. Így egyre nyújtottam az idôt a szoptatások között, míg egyesével elmaradtak.

Éjszaka 3-4-szer ébredt, és szoptatva aludt vissza, de ô is csak alig ivott. Azt csináltam, hogy mikor felébredt, magam mellé vettem, mint szoptatásnál, de magamon tartottam a pólót. Kicsit keresgélt a szájával, de csak a ruha volt ott. De nem sírt fel, megnyugtatta a testközelség. Rögtön vissza is aludt.

Másnaptól átaludta az éjszakát.

2021. szept. 3. 03:13
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Apa kelt fel hozza ejjel, vizzel kinalta, 3 ejszaka volt igy, 4.nel nem ebredt mar.
2021. szept. 3. 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Pont másfél éves volt. Csak alváshoz szopizott. Leragasztottam. Mikor kérte mondtam, hogy bibis már. Összebújtunk és szépen elaludt. Még vagy 2 napig meg kellett mutatni és utána már nem is érdekelte. Előbb nappal választottam el. Mikor az már fixálódott akkor este is. Éjszaka egyszerűen nem adtam oda. Felkelt, sírt, felvettem, ringattam, suttogtam neki. Próbáltam itatni is de nem kellett neki. 2 éjszaka után már elég volt ha simiztem kicsit vagy hozzábújtam.

Nekem ez a kenjük be ilyen utolsó utáni lehetőség lehetne csak. Elég mocsok húzás

2021. szept. 3. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szoptatás nélkül is felébrednek...
2021. szept. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!