Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elvalasztani vagy nem elvalasz...

Elvalasztani vagy nem elvalasztani?

Figyelt kérdés

Ez itt a kerdes. 1,5 evesgyerekrol van szo. Ejjel 3-5x ebred, cicivel alszik el, azon is alszik vissza. Mar probaltam par honapja elvalasztani ejjelre, 2 hetig birtam a kialvatlansagot, es feladtam. Meddig kellene kitartani? Tul koran feladtam?

Aludtam vele napkozben abvan a ket hetben is, de az a fel-1 ora, amit sikerult, igy is nagyon keves volt ahhoz, hogy ennel tovabb epp esszelbirni lehessen az ebredes-orditas-visszaaltatas kombot. Fogadjam el, hogy most ez van, vagy vagjak bele ujra?

Mondanom sem kell, hogy nemigy terveztem. A ferjem a nagyhoz kel, ot altatja, a kicsit nekem kell megoldani.

2021. aug. 29. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Mièrt akarod elvàlasztani? Mèg tùl korai szerintem. Mellettetek alszik? Ùgy egyszerűbb az èjjeli szoptatas, nem kell kimasznod hozzà az àgybòl.
2021. aug. 29. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Az én 1.5 éves gyermekem is 2-4-szer kel szopizni. Szerintem hagyd, ha te bírod. Sokat írjak hogy 2-3-4 hónapos baba átalussza az éjszakát, de hidd el sokan vagyunk, akik kelünk a nagyobbacska gyerekhez. :)
2021. aug. 29. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Ez a kor a legrosszabb az elválasztásra szerintem. Legalább fél évet várnék még.
2021. aug. 29. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Pontosan azért alusszak át a tápszeres babák az éjszakat kB 3 hónapos koruktól, mert nem használják éjszaka cuminak az anyjukat. Sőt a többség elalszik a saját ágyában és ti is tudnátok kényelmesen a saját helyzeteken, de te tudod. :)
2021. aug. 29. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó. Azért ez sem ilyen általános. A kislányom anyatejes igény szerint szoptatott baba, most 11 hónapos és nem kel éjszaka. Este 9-től reggel 6-ig alszik külön szobában. Pedig hagyom cumizni a cicimen. A nővérem kisfia tápszeres volt, külön szobában aludt, még is kelt 2-2.5 éves koráig.
2021. aug. 29. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Persze, hogy nem általános, de azért lássuk be nagyobb eséllyel kel fel éjszaka ha csak az anyja mellett akar aludni, ha tudja, hogy bármikor megkapja stb.
2021. aug. 29. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
3 hónapos gyereknek még az anyja mellett a helye, de ez is hozzáállás kérdése...
2021. aug. 29. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

#1: az ebredesek miatt.

#2: azert faradt vagyok, jobb lenne tobbet aludni

#3: miert ez a legrosszabb? Mar elmult 20 honapos, nincs mar 2. kor szepa. Mi lesz fel ev mulva, ami miatt konnyebb lesz?

#tobbieknek:

Szerintetek meddig kellene kitartanom? Hany het, mire alszik jobban ejjel?

2021. aug. 29. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
6-os. Ezzel azt is mondod, hogy a tápszeres babák többsége azért kel fel kevesebbet éjszaka mert nem csak az anyja mellett akar aludni, és megtanulta, hogy nem kapja meg mindig, stb... hát nagyon kétlem, hogy így lenne... sőt, remélem is, hogy nincs ilyen általánosság.
2021. aug. 29. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem úgy értettem. Hanem alapból a tapszeresnel van egy rendszer, hogy három óránként eszik. Ez ahogy nő, csökken. Tehát az elejétől kezdve nem lesz az anyuka egy zombi. Persze ha csak a kajalast nézzük, ne vegyük ide, hogy attól még fájhat a hasa stb.

Nem igaz, hogy nem kapja meg a tápszeres az anyját ha akarja. Ott a bebior, legzesfigyelo. Nappal van szeretgetve. Miért ne aludhatna külön a kezdetektől? Azért, hogy ovis korában ismét lehessen kérdezni, hogy hogyan szoktassam a saját ágyába?

2021. aug. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!