Szoptatás alatt Sputnyik vagy Kínai oltást lehet kapni?
Az érdekelne, hogy van valaki aki szoptatás alatt orosz vagy kínai oltást kapott a pfizer és moderna helyett?
Annyi rosszatt olvastam/hallottam a pfizer és modernáról, hogy elkezdtem más vakcinákban gondolkozni. Hátha van még valaki köztettek akinek van erről tapasztalata vagy az ismertségi körében.
Ha neked nem szamit, hogy kb. fel eve kezdtek oltogatni jobbra balra idosek, fiatalt kiserleti fazisu vakcinakkal, amiket az amerikai FDA sem hagyott jova csak veszhelyzetre, es te ezen felul a ket legismeretlenebb, nem publikus dokumentacioval rendelkezo Sputnik vagy Kinai (ami eddig azt mondjak a legrosszabb mert sok embernel nem idez elo immunvalaszt) mellett filozofalsz hogy melyik a jobb.
Nem hiszek Istenben, de ha valaha megyek imadkozni, akkor eloszor erted meg a gyerekedert fogok.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Kedves utolsó!
A legnagyobb baj, hogy nem hiszel Istenben..
De én megköszönöm, ha elmondassz majd értünk egy imát! :)
Ne hallgass a negatív véleményekre. A Pfizerrel oltottak fb. csoportját pl: 80 %-ban oltásellenesek uralják és kamu majd' minden bejegyzés.
A Modernás csoport egy fokkal jobb, de ott se bírnak a trollokkal.
Szoptatás alatt én Modernát kaptam. Enyhe oltási reakción túl semmi gondom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!